![]() |
Super, że szczęśliwie wróciłeś. Ja niestety na lawecie ale na szczęście już na sam koniec. Padło/padły łozyska w skrzyni :(
Z tym ABS to w 1150 jest tak samo ale jak troche sie pojechało na mrugającym to wystarczyło stanąć wyłaczyć z kluczyka i jeszcze raz odpalić i było ok do nastepnego dłuższego postoju. Oczywiście po wymianie aku wszystko działa jak trzeba |
trzykawki - Hej najważniejsze że Ty też cało wróciłeś. Smutna sprawa z tą skrzynią (to takie częste awarie - czy jak?) Mam nadzieję że uda się szybko poskładać moto do kupy i nie zaboli kosztowo - tego życzę.
|
czy ja wiem czy częste? Mój motek ma 116 kkm pewnie miało prawo. Ja mam go od 68 kkm i jak do tej pory nic sie nie działo.Koszt u mirka z Nadarzyna to ok 2 KPLN ale nie wiem czy będe robił. Zobacze jak sie znajdzie któś chętny na zakup w takim stanie to nie a jak nie to bede musiał robić. Tak czy siak rozstaje się z Giesem...
|
A jednak. Co będzie następne?
Wysłane z ajfona.. |
trzykawki - 2 tyś to nie mało. Poważnie rozstajesz się z GS-em? Co teraz będzie - czyżby nowa Afra?
|
Obecnie pokrycie zobowiązań. Potem jak będzie za co to jakieś lekkie enduro i laweciarstwo.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |