Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   "MoroccoOFF 2015" - relacja filmowa (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=24745)

sizyrk 07.09.2015 15:41

Cytat:

Napisał Vito79 (Post 447826)
Świetny filmik i wyprawa. Co się zepsuło w tej Tenerze?

tez miałem zapytać........

Sub 07.09.2015 16:38

Dzięki za miłe słowa w sprawie filmu. Widzę, że ktoś tu jeszcze coś ogląda, bo przez moment miałem wrażenie, że życie FAT przeniosło się na wątki ankietowo/bannerowe :)

Co do Tenerki, to jak już opisywałem w innym wątku:

1. dziurka chłodnicy, od uderzenie kamienia,
2. nigdy nie szkodziły jej brody Beskidu Niskiego, natomiast morska woda - już tak...
3.Przed wyjazdem mój (były) mechanik zakuł w niej łańcuch bez oringów :vis:I to spowodowało dalszą kolej wypadków.
4. jak doliczyć do tego 2 kapcie, to może powstać wrażenie, że marudziła cały czas...:mur:

Więc niby nic poważnego ale trochę krwi napsuła...

Cytat:

Napisał madafakinges
Gupi jesteście nie lubię was

P.S. Naprawdę prosisz się o ankietę i ban...:D

QrczaQ 07.09.2015 17:53

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał SUb (Post 447967)
Dzięki za miłe słowa w sprawie filmu. Widzę, że ktoś tu jeszcze coś ogląda, bo przez moment miałem wrażenie, że życie FAT przeniosło się na wątki ankietowo/bannerowe :)

1. dziurka chłodnicy, od uderzenie kamienia,
2. nigdy nie szkodziły jej brody Beskidu Niskiego, natomiast morska woda - już tak...
3.Przed wyjazdem mój (były) mechanik zakuł w niej łańcuch bez oringów :vis:I to spowodowało dalszą kolej wypadków.
4. jak doliczyć do tego 2 kapcie, to może powstać wrażenie, że marudziła cały czas...:mur:

Więc niby nic poważnego ale trochę krwi napsuła...

P.S. Naprawdę prosisz się o ankietę i ban...:D

Fajny film!

Co do Teresy, to troche dala ci w kosc. Wiem, ze male usterki ale pewnie wolalbys pogadac z chlopakami zamiast naprawiac. Niestety czasami tak jest i nie ma wyboru.

Ta fota powinna pojsc do kalendarza.

PS. Moim zdaniem nie dobrze, ze dawaliscie pieniadze i slodycze dzieciom. To niestety wiecej im szkodzi niz pomaga. Zamiast uczyc sie i chodzic do szkoly, nabieraja zebrackich nawykow. Jest wiele lepszych sposobow na pomoc.

zombi 07.09.2015 22:02

Sub, są tu jeszcze oglądacze, prezentuje się miodzio :Thumbs_Up:
Może daj jeszcze jakieś foty. Często są ciekawsze/b.intrygujące od filmów

PS. Madafakinges nie daj się banować - obronimy cię ;)!!! To oni tworzą podziały na tych co byli, a my nie - też krew mnie zalewa jak se tak pooglądam, a moto rdzewieje w piwnicy.

zipo 07.09.2015 23:18

Ogladalem z zapartym tchem.
Dobrze zmontowany film i podklad dzwiekowy dobrany idealnie w klimat.
Widac bylo Afra jako holownik posluzyla...dala rade na dluzszym dystansie?
25.00 euforia na wydmie dobra :)
Czy fasolka wytrzymala w puszce na sloncu bez problemu?
Jazda po plazy ,plaza bezludna.. ale wypas.
Jak sie nazywa ten arch nad Atlantykiem, ma jakies imie?
Sorry za tyle pytan

pozdrowienia

Kosmal 08.09.2015 01:00

Cytat:

Napisał SUb (Post 447967)
1. dziurka chłodnicy, od uderzenie kamienia

Chłodnice w 660-kach pochodzą od KTMa.Taka techniczna ciekawostka;)

Ps.Film pierwsza klasa:Thumbs_Up:

herni 08.09.2015 08:01

Cytat:

Napisał zipo (Post 448062)
Ogladalem z zapartym tchem.
Dobrze zmontowany film i podklad dzwiekowy dobrany idealnie w klimat.
25.00 euforia na wydmie dobra :)
Czy fasolka wytrzymala w puszce na sloncu bez problemu?
Jazda po plazy ,plaza bezludna.. ale wypas.
Jak sie nazywa ten arch nad Atlantykiem, ma jakies imie?
Sorry za tyle pytan

pozdrowienia

Ta plaża to Legzira Beach http://pl.tripadvisor.com/Attraction...aa_Region.html

Sub 08.09.2015 08:35

Cytat:

Napisał QrczaQ (Post 447990)
Moim zdaniem nie dobrze, ze dawaliscie pieniadze i slodycze dzieciom.

Wiem... osobiście mam ten dylemat już rozwiązany ale pieniądze dał kumpel, który pierwszy raz był na takiej wyprawie. Z odruchu serca i swojej wrażliwości, nie zastanawiając się nad dalekosiężnymi konsekwencjami...

Cytat:

Napisał zipo (Post 448062)

Afra dała radę spokojnie. Po ok. 2 km. Tereskę przewiało, dosuszyło i dalej już sama pojechała...;) Tyle, że zamiast poszaleć z chłopakami po piachu musiałem zajmować się wtyczkami i stykami...:(

zipo 08.09.2015 15:23

Cytat:

Napisał SUb (Post 448089)
Wiem... osobiście mam ten dylemat już rozwiązany ale pieniądze dał kumpel, który pierwszy raz był na takiej wyprawie. Z odruchu serca i swojej wrażliwości, nie zastanawiając się nad dalekosiężnymi konsekwencjami...

Afra dała radę spokojnie. Po ok. 2 km. Tereskę przewiało, dosuszyło i dalej już sama pojechała...;) Tyle, że zamiast poszaleć z chłopakami po piachu musiałem zajmować się wtyczkami i stykami...:(

Czasem tak bywa,ze sprzet ma focha.Moj dziadek mawial:"nie wpieniaj sie jak sie cos psuje i nie jedziesz .Czasami awaria ratuje zycie."
Ponownie ogladalem film.Nie chce by to jakos patetycznie zabrzmialo...ale bardzo dziekuje za staranne operowanie kamerka.Film wciagnal mnie i sprawil,ze jechalem z wami :)
Lubie wczuc sie w klimat i odkrywac przygotowane dla widza ujecia.Czesto zmontowane potem w taki sposob,ze ma sie glod ogladania.Narasta ciekawosc co za kolejnym zboczem ,strumieniem..
W tym przypadku tak wlasnie jest i tak to odbieram,zywiac sie tym :)

Mimo prezentacji sponsorow
Nie ma nachalnej reklamy za co "bogzaplac.. ;)

Kristos 08.09.2015 18:10

Świetny film. Gratulację. Wspomnienia odżyły... Zajmę się za jakiś czas ,,archeologią'' i chyba odkopię niedokończony opis moich zmagań z materią na ,,czarnym lądzie''. Jeszcze raz gratulacje.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55.