![]() |
Proszę napisz parę słów o światłach...
|
Światła to dwie soczewki jedna z przesłoną druga bez . Bez jest od BMW a z przesłoną jest od Seata bodajże ale pewien nie jestem bo znajomy przywiózł z Niemiec szrot. Sterowanie przesłoną wszystko jest i działa , gorzej z mocowaniami ale myślę nad tym by była jakakolwiek regulacja ustawienia tych świateł. Postojówki będą z boku zaraz przy soczewkach jeszcze nie mam pomysłu od czego je zassać ale cos wymyśle , chyba że ma ktoś jakiś pomysł to słucham i z góry dziękuję .
Pozdr. |
Te proste linie już źle wyglądają, ale to co jej zrobiłeś nad światłami :(. To zdecydowanie nie może się podobać. Przytłacza maszynę.
|
|
Przepraszam, bez urazy ;) Nie każdemu ma się podobać, tylko Tobie :) ale mi na razie przypomina taki projekt:
http://autochunk.com/wp-content/uplo...on-replica.jpg |
Będzie oryginalny...
|
Myslę że powinieneś zaniechać tego projektu przedniej czaszy.
Na razie wygląda to źle...nie wiem jaki bedzie koniec ale wydaje mi się że i tak nie bedziesz po czasie z tego zadowolony. |
szkaradne to strasznie i wygląda bardzo ciężko
|
1 Załącznik(ów)
Byłoby coś z tego jeszcze, tył całkiem spoko wyprofilowany. Przód jest ciężki wizualnie przez tą owiewko-szybę i dużą powierzchnię boczną. Ja bym to uciął tak jak na rysunku albo coś w ten deseń i doszlifował tu i ówdzie :)
Załącznik 55214 |
No..albo byle owiewka rejli zamiast.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |