![]() |
Może w tym roku los nie pokrzyżuje mi planów , choć biorąc od uwagę pogodę w zeszłej edycji niewiele straciłem . Postawcie flachę szamanowi co by pogodę zaklepał .
Do zobaczyska mam nadzieje . |
TUKAN to ten sam termin co IZI - ustalenia wspólnej jazdy mamy poczynione trwają doszczegółowienia .:)
Generalnie IZI zlotowcy przyjadą na bazę Tukana w sobotę i będą mogli lecieć trackiem Offowym pomiędzy OSami - pierwsi chętni (max 30) może też latać w OS ... Wszelkie szczegóły opublikujemy za jakąś chwilę :) |
Czy Ci z Izi poniekąd będą mogli rywalizować w rajdzie czy tylko sobie trasą przejadą?
Czekam na info! Wyklikano z Tapatalk |
W Tukanie rozgrywki off - to dwa dni latania:
w sobotę od 4do 6 OS i w niedzielę 2-OS więc trzeba by dwa razy do nas przylatać:) Ale w sobotę pod koniec dnia wyślemy do Bliźniaka czasy i klasyfikację samych IZI-rejderów- tak, że będzie można się porównać tylko wśród tych co przelecą 1 dzień :) Co do ilości OS, to jeszcze nie mamy jeszcze 100% pewności niektórych lokalizacji... Mamy część OSów już ustalonych, ale trwają rozmowy do pozostałych. Myślę, że szczegóły powinny się pojawić najpóźniej do połowy kwietnia. |
Bedzie bedzie sie działo :)
|
coooooóóólll :)
|
PUNTEK! SUPER MEGA EXTRA :D
wielkie dzięki za to, mam nadzieje.że nie zawiodę i ściągnę.Ci odpowiednią ekipę :) |
Doszczegółowienia trwają, ale możemy obiecać własny "tukanowo-izimeetingowy" puchar dla sobotniego zwycięzcy !
|
Coś się we mnie budzi. Coś złego!!! ;-)
|
Puntek, ja przyjade, ale chce naklejke na motór :D
edit: poproszę :* |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |