![]() |
Taka jest teoria... Jak wyjdzie w praktyce? Czas pokaze ;-)
|
Trzymam kciuki :Thumbs_Up:
Ale proszę jak wrócicie podziel się informacjami jak to w praktyce wyglada, bo Patagonia taka piękna....i z reszta nie tylko Patagonia :drif: |
A mi brak słów :drif: Powodzenia :bow:
|
Po powrocie sprobujemy cos sklecic, na ile bedzie czas pozwalal. Bierzemy tez dwie kamerki wiec moze i beda jakies filmiki.
|
Udanej przygody.Zazdraszczam choć zazdrośnikiem nie jestem.
|
Janusz,rozumiem ze w zadne CPD bawic sie nie bedziecie?Sprawdzaliscie gdzies jak to wyglada w Ameryce centralnei i pld.?
7 tyg.mysle,ze jest to do zrobienia,ale tempo bedzie :dizzy: Ja bede robil trase w druga strone ,od Chile do...no wlasnie.Mam zamiar potulac sie troche po Ameryce Pld. no ale jezei dotre do Kolumbii i zdrowie oraz moto dopisza,to biore pod uwage przeprawic sie na kontynent polnocnoamerykanski. Bede lecial crf 250 na polskich numerach i bede wypatrywal dwoch yankeskich deerek :) Niech moc bedzie z Wami |
no pozazdrościć chłopaki takiej wyprawy :)
|
Jak już Drki wylądują na kontynencie to mogę jedną odkupić:)
ps. czekamy na obszerną relację, na kartach pamięci i aparatach nie oszczędzajcie...:D |
Nooo fajnie Janusz.Bawcie sie dobrze i odzywajcie sie regularnie.Chocby ze wzgledu na DRki :).Powodzenia:Thumbs_Up:
|
I to jest wlasnie piękne w całej tej podrozy ze oprócz USA zadnej wizy nie potrzebujemy, zadnego CPD! ...o ile mi wiadomo.
Po prostu paszport, moto pod tylkiem i adelante! Forrest, wysle ci na priv moja komorke, liczyc ze się spotkamy na trasie pewnie raczej wątpliwe.... ale jak będziemy w pobliżu to fajnie by było się spotkać. Nie wiem jak będziemy mieli z komunikacja ale spróbujemy cos od czasu do czasu wrzucić na forum. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |