![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
|
o przewadze supermoto w winklach jest ogólnie wiadomo- w koncu te sprzęty do tego stworzono...pomijam juz fakt, że Dzik miał załozone nówki Dunlopy o zmiennej zawartości krzemionki, co dawało większą miękkość na obrzeżach opony niż w środku- na koniec wycieczki zabawnie wyglądały jego gumy: na środku był jeszcze dobry bieżnik, a na obrzeżach już się skończył:):) ale w zakrętach trzymały ..po prostu jak przyklejone...:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mysle, ze po wymianie wydechu na owalny i przerobce stelaza zszedlbym do 100cm, ale to bylby koniec odchudzania - same kufry sa po prostu szerokie i tego sie nie da przeskoczyc. |
Cytat:
|
mnie sie podobaja fotki :)
\pozdro |
ech italia mi się tez podobało ale mi tam motora brak było oj brak :)
pozazdrościć wyjazdu |
Cytat:
|
Ale jaja z tą opona, Zalozyli ci tył do przodu, fachowcy?
No i Landslide, niczego sobie, widac takie rzeczy nie tylko w Himalajach sie zdarzaja. Fajna wycieczka chlopaki, jade tam na narty, zobacze co słychac na Paso Pordoi. Jesli sie nie mylę to jest to jedna ze stacji przesiadkowych na Sella Rondzie. |
dokładnie, ...trafił mi się mechanik:mur:, który nie zauważył strzałki kierunkowej na gumie:):)
Btw,- Paso Pordoi, lub jak kto woli, Pordjoch to prawie stacja przesiadkowa Sella Rondy- tu "prawie" robi różnicę- tak naprawdę trasa Sella R. idzie obok wspomnianej przełęczy- przez Belvedere, i dalej w dół, do Arabby(lub w drugą stronę)/jeździmy tam na deski co rok od kilku lat- w tym roku też będziemy, w pierwszy tydzień marca/ pzdr:):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |