![]() |
Da się.
|
To zamykając temat...
Jeśli da się tak to może wykorzystać gotową szpilkę typu Ursus Szpilka wtryskiwacza M8x60 ( 65650505140, 50.50.514.0 ) Kod produktu: 65650505140 albo inna szpilka na m8 "Numer katalogowy FSO – 13543621" i tylko z jednego końca ją obrobić i na wymiar dociąć. dziękuję za zaangażowanie! |
Mięsa starczy ale ja bym proponował 10.9 łatwiej to obrobic a przy potężnych 12 niutkach jest to i tak nadto. 12.9 moim zdaniem przerost formy nad treścią. Z powodzeniem tam też wytrzyma 8.8
Pozdro |
dubel nie pisze tu o niewiadomo jakim grzaniu. wystarczy 100 stopni. alu mocno sie rozszerza i zawsze wiecej tego loctite zostanie w srodku. alu tak sie rozszerza ze tłok od temperatury dłoni potrafi sie rozejsc o kilka setek. Moze to przerost formy nad trescia ale napewno nie zaszkodzi.
|
Cytat:
|
Wiem co się tam dokręcania i zapewniam Cię ze tez znam zastosowanie klucza dynamometrycznego ;)
|
W sklepie żelaznym i nawet w markecie budowlanym
|
juz mam znalazlem dzieki
|
Jak nie ma szpilek o rozmiarze którego szukamy, to można zawsze ze śruby zrobić..zazwyczaj większy wybór jakościowy.
|
jak by ktos potrzebowal to tutaj jest sporo czesci w tym tez i szpilka jak w temacie http://www.sklep.riderparts.pl/produ...92900-060-250e :) a jeszcze jedno pytanko jak ja odkrecic?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |