![]() |
@matjas
rybeńko, nie prowokuj. bo ja ci takie rzeczy w butelkę nabiję, że do domu nie trafisz :D @szatanki jaki plan, jaki plan??? plan się zrodzi sam :D ino mi chaupy z dymem nie puśćcie ;) |
jeszcze d..y z domu nie ruszyłem a ten już grozi...
Ty w pracy bęziesz a my sobie jakos poraziiimy :D m |
No to widzę, że nie będzie tylko TA jak rok temu - mam nadzieje do zobaczenia na miejscu.
Dla tych co mają wahania czy jechać polecam: http://transalpem.blogspot.com/2013/...m-kolejny.html oraz część 2 i 3. Akcja miała miejsce w okolicy a i chatka jest na fotach |
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się do was wpaść.
|
chyba będzie niezły ogień, się zapowiada tak :D:D:D:D:D
|
Cytat:
|
Pożyjemy, zobaczymy - co nie zmienia faktu, że tak jak rok temu celuje w początek Twojego dyżuru - klimat hyży jest nie do pobicia...szczególnie, poranek jak deszcz pada...to uczucie hamowania zegara :Thumbs_Up:
|
jest lodówka czy zabrać??? :D
|
jest ale mała - skoro taaaakie zainteresowanie to przytrocz do roweru coś jeszcze :D
|
ja wozem przyjadę :D
z Zawadki dopiero pojadę rowerem w Bieszczady, szczerze to po prostu zrobiło mi sie szkoda tego czasu na dojazd - wolę go spędzić tam, na miejscu. co do lodówki to wezmę - wiele miejsca nie zajmuje a parę broni jak dopiecze zawsze miło mieć w temp gotowej do spożycia :D m |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |