![]() |
Cytat:
w tym roku pewnie bym umarla po 2 km ale za rok - melduje się :D |
Brawo Aga!
:D |
Miał być za rok pół maraton, ale może zmienię kierunek treningu i wzmocnię też górne części ciała i spróbuję... Kuszące jak cholera.
|
no to jeszcze jedna "wariatka" i będziemy miały zniżkę :D
|
20 lipca w Łodzi jest bieg przełajowy po poligonie na Brusie - GP. Dobra rozgrzewka do RUNMAGEDDONU. Zapraszam.
|
Brunetka- zapraszam do grupy " Puchate króliczki ". I rejestruj sie jak najszybciej- od niedzieli będzie drożej. Super zabawa. Bardzo pouczająca.
Prince ja już się zarejestrowałam, już zapłaciłam :) Czy teraz mogę jakoś się do was dopisać ? Widziałam już co nie co na tych filmikach i stwierdzam że strach aż się bać :) mam nadzieję tylko taką że uda mi się linię mety przekroczyć czym kolwiek :) nie ważne czy na czołgiste czy na nogach czy na noszach :) ostanio stram się codziennie biegać, rower i inne przyjemności :) aby kondycji nabrać. nie ważne jak będzie, ważne że będzie mega frajda !!!! i to się liczy !!! trzeba się już przyzyczajać do piachu, robaków :) Na poprzednim treningu myślałem, że zobaczę swoje płuca, a to nie była nawet 1/6 tego co będzie w lipcu. dzięki ostatnie zdanie :) teraz to jeszcze bardziej się boje :haha2: potrenować fajnie by było na różnych imprezach, ale wszędzie mam daleko, ja jestem z lubuskiego, u nas nic takiego fajnego nie ma pod tym względem, a szkodaaaaa !!!!! Kaś... i reszta ekipy - zapisujcie się i jedziemy grupą, będziemy sobie pomagać, pokażmy im jak bawią się prawdziwi afrykańczycy z krwi i kości :) |
Cytat:
|
Jak Brunetka przeżyje w tym roku, to za rok też się piszę :D.
W tym roku będę trzymać kciuki i żałować, że mnie tam nie ma :fool2: |
To ja jeszcze polecę Bieg Wygasłych Wulkanów, odbywa się u mnie w Złotoryi i jest też sporo przeszkód i jeszcze więcej wody i błota.
Brałam udział w pierwszej edycji. Teraz niestety moje kolano mówi nie :-( |
No właśnie, dobrze powiedziane jeśli przeżyje :D
W pracy jeden się zdeklarował że jak przeżyje to stawia mi Johna Walkera:haha2: Przyda się na woodstock :) Tropus nie żałuj tylko się zapisuj, Ty sobie poradzisz 100 razy lepiej niż ja :D jesteś lżejsza więc Ci będzie łatwiej niż mi :D Zanim ja wystaruje to Ty już będziesz na mecie :at: Zaczekaj - Jeśli uda mi się przeżyć w tym roku, myślę że zastanowie się i to mocno nad imprezą u Ciebie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |