![]() |
Cytat:
|
No to czekam na konkrety :)
|
Szparag bojkotujesz iziego?:)
|
Nic nie bojkotuję, wprost odwrotnie polecam, ale spodobał mi się pomysł Biedruska :). Kiedyś usłyszałem w Maroku od pewnego posiadacza cycatego motocykla, że jestem nienormalny jeżdżąc w Maroku off. Maroko należy zwiedzać, a po off-ie to się jeździ w Biedrusku na poligonie i to na KTM-ie :).
KTM-a już mam, a w Biedrusku nigdy nie byłem :), czas to zmienić. Pozdrawiam |
No to jest juz nas dwocch, zeby walczyć o zmianę terminu motognoju orzynajmniej o tydzień, wtedy bedzie mozna połapać dwie imprezy a i pewnie częśc z Iziego tez by się wtedy zdecydowała :) hmm?
|
Witajcie. Z tego co wiem to termin imprezy jest sztywny i nie ma mozliwości jego zmiany-wojsko ma plan udostępniania poligonu i tyle. A sam teren poligonu i czołgówy są naprawde fajne:Thumbs_Up:. Pzdr.
|
Żeby wjechać na poligon termin musieliśmy podać przed 30 sierpnia 2013 i czy możemy dowiedzieliśmy się w grudniu. Nie ma mowy o zmianie terminu, chyba, że na 2015. W kalendarzu jest po prostu tłok. Dwa tygodnie wcześniej Pałuk, potem 1 maja, potem Motognój, potem Tukan, potem Zlot Trampkowy i impreza XTZ...tak można wyliczać bez końca.
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Miło będzie gościc Stajnie Motocyklową na Wlkp.ziemi.(Piszę to w imieniu Gwardi)Mam nadzieje że Milenkę zabierzesz! Pzdr.
|
Przyjedzie cała Stajnia, czyli ja i Milena :).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |