![]() |
Do rd04 byłbym chętny –w zależności od ceny końcowej oczywiście :)
|
2 Załącznik(ów)
No coś się wydarzyło w końcu. Oczywiście jest to prototyp. Gdyby poszła produkcja to musiałbym zrobić jakieś kopyto do gięcia, żeby to estetycznie wyglądało.
Postaram się zrobić wkrótce wycenę. Jak będą chętni to zrobi się listę i może jakieś przedpłaty bo musiałbym jeszcze sporo w to zainwestować. Fotki: |
Dlaczego prototyp nie ma skrzydełka z tyłu? Ten ażurowy element w oryginale chroni piętę przed dotknięciem wydechu. Mam to ukruszone i mi współpasażerkę z dwa razy wydech przyjarał.
|
dobry pomysł z tym setem :) z tym listkiem to mi się przydawał do przytraczania bagażu.
Pozdro Jakub |
Cytat:
|
Jak już robisz prawy to odrazu proponuję zrobić lewy. Byłbym zainteresowany kompletem. Pod warunkiem, że nie wyskoczysz z ceną z kosmosu.
Może lista: 1. maho L+P (pod warunkiem przystępnej ceny) |
Prototyp do poprawy :) Bez skrzydełka nie biorę, bo takie mam teraz mocowanie podnóżka :p
Tylko nie zmieniaj dizajnu - bo linia bardzo ładna i lepiej się prezentuje niż oryginał :Thumbs_Up: |
Nie no, wygląda tragicznie. Jest gięte w kilku miejscach i widać wyraźnie odciśnięte ślady po matrycy. Musiałbym zrobić specjalne kopyto do gięcia. I sfazować krawędzie bo może komuś nogę uciąć ;)
No i to skrzydełko :) |
Skrzydełko może być np dokręcane jako element wymienny - jak tak będzie łatwiej ogarnąć temat.
|
Pewnie byłoby łatwiej, na buta wystarczy. Ale jak ktoś chce tam wiązać bagaż to trzeba to zrobić solidne. No i oszlifować dobrze krawędzie bo paski się przecierają.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |