![]() |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu :) |
A lista jako¶ zamarła..nikt się nie wpisuje?
A ja już się cieszę ,bo ostatnio uslyszałam ciekawy tekst ( z ust męskich), że kobieta na wyjeżdzie motocyklowym w grupie z mężczyznami " kastruje" tych mężczyzn ze swobody zachowań:D Uhm..kastracja to brzmi groĽnie ( i jest na to paragraf w KK) więc tym razem jedynym kandydatem do "kastracji" przez grono kobiet może być ksi±dz dobrodziej,,jeżeli oczywi¶ci się pojawi:D |
Agawu, dobij do listy babki z forum GS ów to będzie ładniej :-)
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka |
Oj tam nie dopisuje. czym¶ dojadę :)
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy :) |
żeby było ładniej ;)
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia |
Hejka czarownice, zapraszam na przypomnienie sobie zlotu :D
http://africatwin.com.pl/showthread....843#post357843 |
aktułalizejszyn :)
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 |
aktułalizejszyn :)
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) |
Za siebie i Malenę
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |