![]() |
Mi centralka przeszkadzała jak jeździłem po schodach, jakby były moje to by mnie moja zona jakbym ja miał zabiła za wyłupywanie ostatniego schodka.
A tak poza tym to posiadanie jej było wygodne. |
Ja czuję róznice w terenie... Na kamolach w maroku wysunęła sie jedna tuleja z centralki i zaczeło napieprzac jak wściekle...A że demontaż nie jest taki prosty, to męczylem sie kilka dni...Dobrze ,że arrow dudni to niewiele ją było słychać :D:D Az wreszcie wywaliłem to dziadostwo. Teraz jest spokój i cisza...Tylko arrow śpiewa....Ponieważ mam podniesione moto to tylne kolo i tak stoi na ziemi na centralce. Więc mam spokój .I cisze... A nie ciągłe klask klask, klask
|
:haha2::haha2: Ja nie wiem ile waży centralka :D Nie wiem czy jest różnica w terenie wiem tylko ile kosztuje :haha2::haha2::haha2: i z tego powodu jej nie montowałbym.
link na szybko centralka 756zł :dizzy: pewnie sa i tansze ale sorki nawet jakby kosztowała tylko 250 zł to tez bym nie zamontował :umowa: |
Jeśli już ją ma, to niech ją ma.:dizzy:
Mam centralke i jej używam, za to mam olejarkę której nie używam. Chyba ją zdemnontuję. Bde miał lżejszą Afre :D:dizzy: |
Puszek, jak wysunęła się tuleja to tylko w wyniku awarii lub jakiś błędów montażu, wykonania. Ale to szczegół. Grunt , że czujesz różnicę, a to juz powód żeby się znowu napić :D
Ciekawi mnie jednak bardzo, jak to jest, że z centralką ARROW DUDNI, a bez centralki ARROW ŚPIEWA :haha2: |
Wysunęła?
A kto serwisował moto ;) |
No właśnie..Lepi..KTO???
|
Nie mieszajcie tu panowie centralki w siódemce z centralką w trójce czy czwórce czy trampczysławie. To dwie różne bajki. W siódemce wisi dużo wyżej i mniej zaczepia ale jej montaż i demontaż jest upierdliwy natomiast w trójce, czwórce i trampku wisi niżej ale jej założenie lub zdjęcie zajmuje minutę- polega to jedynie na wsunięciu sworznia.
Poza tym jest tak jak koledzy piszą- jeden lubi cycki a drugi pośladki. |
Mam i chwalę sobie! W głębokich koleinach jest problematyczne i przeszkadza, tak samo przy dużych dziurach kilka razy nią przytarłem ale wolę nią niż silnikiem (mimo że mam osłonę...) poza tym same zalety :D Szukanie oszczędności na wadze to trochę zabawne przy TA i AT, choć gram do grama i robi się kilogram...
|
co niektórym to by sie przydało troche na jakieś fitnesy pochodzić a dopiero potem brać się za redukcje wagi afryki :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |