![]() |
Moim skromnym zdaniem z niewyparzonej gęby płynącym, pisząc te słowa wielkimi paluchami, na podstawie obejrzenia szeregu fotek Hąd AT w nieoryginalnych barwach uważam, że NAJLEPSZA baza kolorystyczna to krwista czerwień oraz ciemno niebieski. :D
|
1 Załącznik(ów)
znaczy kolory TESCO? :D:D:D
Moja będzie miała niemal identyczne malowanie jak na zdjęciu poniżej |
Zastanawiam się tylko nad sensem tego wszystkiego. Nigdy nie bylem (może kiedyś będę) zapaleńcem nowych malowań, wydechów, manetek itp.
Pomijam oczywiście wymiany z powodu zużycia. Pomijam również sytuacje permanentnej kasy co raczej nie u wszystkich występuje. Nie piszę również o wielkich wyjazdach. Chodzi mi o zwykłe przejażdżki czy też weekendowe wypady. Wielu nie może (czytaj nie chce) nigdzie pojechać z powodu kasy (czytaj lenia lub zakazów żony :) ) ale w tematach akcesoryjnych i upiększających moto bardzo czynnie się produkują. I stąd moje pytanie: Czy jak już będą mieli te wydechy, te repsole, te manety, ohlinsy, philipsy+30% to w końcu gdzieś pojadą?? Dużym szacunem darzę tu kolegę Wiecznego. Student bez kasy, motocykl nie najdroższy, a jeździ. Czego wszystkim życzę. Oczywiście tych jazd :) ;) :) |
Cytat:
|
są tacy co lubią przerabiać, kombinować, składać i rozkładać ;)
ulepszać, pogarszać, montować, zamieniać, sprawdzać, poprawiać i mają z tego radochę ;) a wyjazdy od czasu do czasu ;) nie wszyscy mogą rzucić wszystko i jechać do okola świata ;) miejsce dla wszystkich się znajdzie;) nie ma co biadolic ;) a z tych wszystkich przeróbek płynie ogromna wiedza ;) i rynek cenowy człowiek zna na pamięć :haha2: Chomik co byś powiedział jak byśmy jeszcze raz załozyli sobie centralki :haha2: http://lh4.ggpht.com/_wUWgJpDbZ4k/R-...0/DSC_3520.JPG |
A niektórzy mają kasę, ale nie mają czasu przez pracę, rodzinę... Wtedy przelewają Swoje smutki na maszynę uzbrajając ją w myśl tego, że za kilka lat będą mieli wszystko gotowe, dzieci podrosną, w pracy uzbiera się fajny urlop, wsiądą i pojadą. I po co wnikać co kto sobie wiesza :)? Niech se wiesza i nawet pomaluje. To dopiero na starość będzie można sobie weryfikować, począwszy od samego siebie.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia (i mam na myśli również kupowanie sobie drogiej kanapy do AT) :). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |