Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Archiwum (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=237)
-   -   Buty Gaerne (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=19425)

wolly 05.11.2013 08:56

A czy w takich butkach jak np GX1 da się trochę po mieście połazić ?

do lansu po mieście OCZYWIŚCIE:haha2:

kolego jak mogę Ci doradzić , to twoje oczekiwania spełnią DAYTONy GTX trans open co do Firmy Gearne to SG10 są ok ale ty takich nie chcesz ( a są na zawiasie ) a lekarz zawsze będzie droższy , odpowiedz sobie sam na pytanie każdy but jest do czegoś but crosowy nie jest do turystyki ale każdy robi to co lubi (zwróć uwagę na podeszwę miejsce styku z podnóżkiem waga kierownika , wykonanie stopki chodzi o żywotność buta ale to tak na marginesie )

miroslaw123 05.11.2013 09:30

Porównywanie butów za 600 z takimi za 1600 jest trudne... aaa dopiszę co do spacerowania po mieście, to owszem da się i jest wygodnie nic nie ciśnie i nie ugniata, czyli zwykłe zwiedzanie jest jak najbardziej możliwe, a jeżeli chodzi o rozmiar to ja wziąłem takie same jam mam zwykłe i wiem że należało by wziąć o numer większe.

slafo 05.11.2013 12:46

Trzewiki zakupione GX1 za całe 550 PLN

dziękuję za odzew :Thumbs_Up:

LwG

GARGAMEL 05.11.2013 18:03

Bedziesz pan zadowolony mam takie same i nie moge złego słowa powiedziec jakosc materiałow 1 klasa

bouli 03.03.2014 07:56

Aby nie zaśmiecać i nie tworzyć nowego tematu stoję przed wyborem Gaerne MIDLAND, Gaerne Adventure, Gaerne Explorer lub Forma Adventure jakieś opinie o formach już było ale o Gaerne w/w modelach chodzi głównie czy da się w nich więcej chodzić podczas zwiedzania, a nie tylko do kasy i czy są twarde jak skorupy typowo off. nie mdam gdzie obejrzeć tych butów i porównać.

esemes 03.03.2014 11:38

bouli, zerknij na model Gaerne Balance Oiled Boots - rozmawiałem o tym bucie w ostatnią sobotę na targach w Warszawie z przedstawicielem Gearne na PL. U nas niestety nie jest dostępny od ręki tylko na zamówienie. Na angielskojęzycznych forach but zbiera bdb oceny jeśli chodzi o wygodę, nieprzemakalność, trwałość.

bouli 03.03.2014 18:30

Cytat:

Napisał esemes (Post 365768)
bouli, zerknij na model Gaerne Balance Oiled Boots - rozmawiałem o tym bucie w ostatnią sobotę na targach w Warszawie z przedstawicielem Gearne na PL. U nas niestety nie jest dostępny od ręki tylko na zamówienie. Na angielskojęzycznych forach but zbiera bdb oceny jeśli chodzi o wygodę, nieprzemakalność, trwałość.

Dzięki za odp. patrzyłem ale to są bardziej do ATV lub trialu nie maja wzmocnienia do zmiany biegów.:Thumbs_Up:

bouli 13.03.2014 09:05

Jeśli ktoś używa Gaerne Midland lub Explorer jak z dłuższym bardziej Explorer chodzeniem w nich ? Modlandy troszkę wydają i sie delikatne jak TCX INFINITI

bouli 26.03.2014 05:53

Jednak wybór padł na Forma Adventure.:Thumbs_Up:

LuckyOne 14.07.2014 21:03

Heja. Podbijam temat. Interesuje mnie model G-Adventure ale nie wiem czy nie będą za sztywne. Mam jakieś skorupy AXO ale nie jeżdżę w nich bo nie umiem - są tak sztywne ze wbijam/podbijam o dwa biegi a chodzenie w nich to koszmar. Czy jakiś użytkownik adwenczerów się wypowie.

Dzięki

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27.