![]() |
El, ale prawdziwym jedynym ukoronowanym pedałem jesteś Ty. Pamiętasz o naszym pomyśle na festiwal ?? i jedyną nagrodę w swoim stylu? mam się tym zająć ?
|
No to gites, widzimy się zatem w Gruzji. Zgadajmy się telefonicznie jako, że sytuacja będzie dynamiczna.
Cichy: podrzucisz kontakt telefoniczny na priv? Dziku: Tyś pod starym telefonem nadal dostępny? ----- Tak w ogóle, gdyby ktoś chciał się dołączyć na całość czy jakiś etap to niech daj znać! |
Koziołek wydrukowany zatem za tydzień startuję. Jak gdzieś napotkacie Koziołka Matołka z tobołkiem, to zaś znaczy, że ja będę leżał i pachniał gdzieś w pobliżu.
|
Ja startuje 2'go tez z ''krakowa'' wiec może uda mi się ciebie Koziołku dogonić ;)
|
No to wetnę się w ten dobrze rozwijający się wątek: ;)
Polsko-duńska ekipa na sierpień już skompletowana. Podziękowania dla ludzi którzy odzywali się (trochę za późno) na priv. Jak się tam gdzieś spotkamy, to się może co napijemy... Zdrówko, Miszel |
Ja chcę wystartować 15.08, clockwise.
|
Cytat:
|
Wyjeżdżamy 3 sierpnia. Właśnie przed chwilą dostałem wizę do Azerbejdżanu, chyba jako pierwszy w PL wg nowego systemu :D Właściwie to wiza będzie na granicy, bo to co dostałem to promesa...
Zdrówko, Miszel |
W takim razie, jeżeli reflektujecie to możemy się gdzieś w Gruzji złapać, bo będziemy tam pewnie do 8 sierpnia.
A jakie macie plany na Azerbejdżan? Byłem tam 7 lat temu przez kilkanaście dni z plecakiem. Fajne góry, ale jedzenie raz, że niedobre, dwa, że drogie :/ |
Już wiem na pewno, więc również dołączam oficjalnie do grona udających się na wshut :)
Jutro w dwa pojazdy ruszamy z Wrocławia - celem jest droga, zmierzamy do Gruzji przez UA i RUSSJĘ. Czas około 4 tygodni, a jak wyjdzie to się okaże :) Telefon jest pod ręką, więc jakby kto chciał, może tarabanić, może się gdzieś spotkać uda :D nr: 0048 60dwa 21zero 49dwa Szerokości i do zobaczenia w trasie - Bliźniak i Tropicielka! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |