![]() |
Myslalem ze najwazniejsza jest szczotka do zebow i pasta,ale odkad Orbit i Mentos jest na polskim rynku mozna sie bez tego obejsc :)
|
1 Załącznik(ów)
Temat się był dobrze zaczął ale jako większość tematów lejdisowych zszedł był w wiadomym kierunku jedynie słusznym :D tematów ogólnie uważanych za ciekawsze niż kosmetyki..a zaczęło się tak niewinnie od piersióweczki
To ja już wolę o śrubkach rozmawiać i o łożyskach albowiem te pierwsze z wiadomymi narządami się nijak skojarzyć nie mogą bo jakże..rozmiar nie ten..no a łożyska..no znów seksizm może być między wierszami wytropiony :D Azaliż piersióweczki pod zbroją nosić-dobra rzecz |
Ale jaja, są Duniu takie Misie, którym się wszystko kojarzy, a śróbki ? Czemu nie? ;))
|
A już w szczególności śrubokręty ;-)
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 38476
Zgodnie z obietnicą zamieszczam fotkę rzeczonego pudełeczka z szamponem i mydłem w listkach (zapałki dla zobrazowania wielkości, a piersiówka, coby nikt wątpliwości/dziwnych skojarzeń nie miał o jaki sprzęt chodzi :)). Polecam. A kolegów grasujących po dziale damskim, jeżeli nie mają do dodania nic, co związane jest z wątkiem autorki, proszę raczej o milczenie niż wprowadzanie niepotrzebnego "zamętu' i "zbaczanie" z tematu :). |
a ja polecam minimalistom szczoteczkę do zębów:
http://4.bp.blogspot.com/-y6yNW2fAo8...an+GO%2521.jpg |
Cytat:
|
|
Dopra - fajny gadżecik, szczerze mówiąc nie spotkałam się z takim modelem - rozejrzę się:Thumbs_Up:.
|
Cytat:
Powinny być w Rosmanie, jak się skończą 2 tubki z tym, żelem do mycia, to też można nabyć w Rosmanie (same tubki). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |