![]() |
Też mi było miło:)
Roberto, wzruszyłem się. I znowu wszyscy pomyślą, że się lubimy;) Świetny filmik. |
Bjutifulll mówi Robertoo !!!!!
A czy czasem istnieje trailer do tego??? |
Filmik krótki a treści więcej niż w niejednym pełnymetrażu :bow::bow::bow:
|
Genialny filmik
|
I mnie się podoba.
|
Świetny filmik
|
Bajrasz jedna z niewielu relacji z Twoim udziałem, która ma początek i zakończenie:-)))
Brawo za film Roberto. pa. Resztę można Wybajrować w Bajropedii |
Dziękuję Wszystkim za dobre słowo, miło mi bardzo.
Bajraszu, a nie jest tak? Filmik jest krótki, ograniczenie do 5 minut i został stworzony z zamiarem udziału w konkursie ROZJAZDY 2013 na materiał z podróży dalekiej lub trochę bliższej. Przeszedł pierwszą kwalifikację i walczy. Cały dokument na pewno powstanie choć tyle czasu już minęło, a ja nadal mam kilka wizji jak go poskładać i zdecydować się nie mogę. Ale do rzeczy. W konkursie można zająć jedno z trzech miejsc, które ustala jury lub wygrać nagrodę publiczności o wartości 1000 zł w sprzęcie turystycznym. Wygrywa film z największą liczbą kliknięć w guzik Fajne. Konkurencja jest spora i niektóre materiały bardzo ciekawe. Ale da się również zauważyć, że nie wszystkie wyniki są miarodajne. W związku z tym jeśli stwierdzicie, że materiał Wam się podoba i razem to wygramy to deklaruję tu Wszystkim, że pozyskane fundusze zostaną w całości przeznaczone na korzyści alkoholowe i strawę, które razem spożyjemy podczas weekendowego spotkania przy ognisku pod namiotami na Pustyni Siedleckiej. I nie traktujcie tego proszę jako łapówki, bo przecież wszyscy wiemy, że nie o to chodzi, a jedynie jako pretekst do możliwości spotkania w większej grupie, poleżenia na piasku i pogadania o podróżach dalszych i bliższych. Głosowanie do 18 marca pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=xUxNJtUJQzA |
poszło - trzymam kciuku!
|
:Thumbs_Up:+1
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |