![]() |
Cytat:
Cytat:
Primerno tak. |
Stolko jeshzhe rozumem )))
|
Cytat:
na wątku "Izi meeting" Sambor nie umieścił informacji o odbywającym się w tym samym terminie zlocie na Litwie, więc, z braku równowagi informacyjnej, swoim wpisem tutaj, ewidentnie pomylił wątki lub nadużył gościnności. |
Nie doszukiwałbym się tutaj złych intencji Sambora, tym bardziej, że nikt nikogo do niczego nie zmusza i każdy jedzie gdzie mu pasuje. Raczej chodziło mu o to, że chętnie by pojechał na Litwę, ale w tym terminie jest "Izi meeting". W zeszłym roku na zakończeniu sezonu AT na Białorusi byłem sam z Polski i wcale nie było mi z tym źle. Impreza była zacna, a mi było przyjemnie, że jestem pierwszym afrykańczykiem z PL na ich i zlocie. Zobaczymy jak wszystko się ułoży w maju. Być może teraz też pojadę sam i na pewno się nie obrażę na nikogo. Chłopaki z forum AT Litwa nas zapraszają i to czy ktoś wybierze "Izi meeting", czy wyjazd na Litwę to jego sprawa.W pierwszym poście uaktualniłem informacje na temat imprezy.
|
Do kiedy trzeba się zdecydować ?
|
Hmmmm... Dobre pytanie. Może Hanss coś napisze w tym temacie. On jest organizatorem. Też nie mam 100% pewności że pojadę, ale się wpisuję żeby chłopaki mogli się przygotować i mniej więcej określić ilość chętnych.
|
Cytat:
|
Moze sie wybiore bo to rzut beretem o ile do tego czasu zloze maszyne bo mam rozlozona na czynniki pierwsze.
|
Jeżeli ktoś się zdecydował to proszę się dopisać. Mało czasu już zostało do imprezy. Jak na razie jestem:
1. Ja z żonką 2. Siejko |
Cytat:
- наверно буду. Itd454 - byłeś poprzednio - jak z noclegiem? палатку надо взять? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |