![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No i na koniec - moze walnieta membrana - zwlasza ze piszesz ze silnik przed regulacją NIE CHODZIŁ poprawnie? |
mi sie nigdy luz zaworowy nie zmniejszył,ale tez nie siedze w tym na codzień :)
a K&N puszcza syf do silnik aż miło. mialem w waradero i olej był brudny. teraz mam papir i raz ze nie wpierdziela oleju, dwa ze oliwa czysta i o motor duzo zyskał na elastycznosci :) |
Popieram - w Indiach na KN wzial mi olej i bylem w szoku. Teraz na papierze nic a nic a trasa dłuzsza i trudniejsza.
|
joł
przed regulacjami chodzil bez zastrzezen... trza bylo jak to moj ojciec mawia nie naprawiac jak sie zaczyna juz psuc. przy kontroli luzy byly zbyt duze o ok. o,1mm max. moto oczywiscie zimne po nocy. znaki widoczne w oknie z roznica 360st dla obu garow. oczywiscie przy regulacji dzwigienki wyluzowane, krzywki w dol. kurna nie wiem do czego sie czepnac... popatrze jeszcze na ta linke ssania... co do K&N. chce ktos kupic?? :) :) :) pozdrowienia matjas |
Popatrz też na kolory świec.
A K&N ja nie chcę. Mi już bierze na papierowym :D. |
chaaamy :) :) :)
w czwartek bujam polatac cos sensowniej wiec na jakims postoju wypruje siweczki i je obmacam. tak tez dzisiaj sam wymozgowalem ze jakby ssanie to bedzie cos widac no nie? ale dzieki za czujnosc chopy. strasznie sie ciesze ze sila nas. i w nas :) zdrowia dóżo. wszak weekend juz za dni pare :) matjas /skonfundowany/ |
czarne swiece beda jesli to linka ssania.
|
Jak sie okaze ze swieczki czarne to wypieprz to ssanie (linki) i zaslep otwory. I sprawdz jak jest wtedy...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |