![]() |
Cześć Neno,
nie dane mi było wczoraj uścisnąć Ci dłoni i pogratulować, choć przez chwilkę stałam bliziusieńko Ciebie... Zrobiłeś piękną rzecz. Przygotowaleś się do wyprawy. Ba najpierw ją wymyśliłeś, a potem zrobiłeś wszystko żeby wyszła jak najlepiej. Spełniłes swoje marzenie. Poznałeś ciekawych ludzi i miejsca. Na pewno tym wyjazdem wzbogaciłeś mocno "swojego ducha". To jest niesamowite. I powienienś być z siebie dumny, a nie takie "dyrdymały" wypisywać. Wczoraj zaraziłeś niejedną osobę pomysłem, odwagą, pokazaniem, że się da i tą pozytywną energią, o której wspomniał Gawień. To mało? To bardzo, bardzo dużo. Zdjęcia robisz fantastyczne. Widzisz w otaczającym swiecie ciekawe elemnty, których niejedna osoba by nie zauważyła. Nie koloryzujesz i nie robisz z siebie herosa. tylko mówisz jak Ci było i jak to przeżyłeś. Dla mnie to bardzo cenna i rzadka umiejetność. A gadanie i medialność - przychodzą z czasem. Tylko nieliczni mają to "od urodzenia". Z reguły trzeba zrobić ileś tam pokazów, mów żeby się "wyluzować" i przyzwyczaić. Nie wymagaj od siebie zbyt wiele. Ale też nie wycofuj się. Tylko głowa do góry i do przodu. Masz co opowiadać i nieocenioną naturalność. Reszta to detale. Dziękuję za miły wieczór. I gratuluję wyprawy :Thumbs_Up: Pozdrawiam |
Wszystko się zgadza co napisaliście , głównie to :
Cytat:
Nie poddam się, bo to nie leży w mojej naturze. Po prostu na kolejne postaram się lepiej przygotować. Jeszcze raz ukłony i podziękowania Wam za przybycie. Nie liczyłem na taką frekwencję bo wiem ile szumu narobiliśmy z Markiem, ile narobiłem go później sam, wiem ile złych emocji wzbudzał wyjazd bo każdy bał się otworzyć lodówkę ... Próbowałem znaleźć złoty środek pomiędzy promocją wyprawy (czyt. Sponsorów) a tym czymś za co lubicie podróże. Krótko i zwięźle : obiecuję poprawę co do slajdowiska ;) jak ktoś pisał szczerze (ufam, że wszyscy :P)to może się skusi na kolejne i będzie mógł obiektywnie porównać za kilka miesięcy czy poszedłem w dobrym kierunku. P.S. Muszę się w końcu wybrać na jakiś zlot afrykański i po obcować z Wami dłużej bo ( tu znów przepraszam... ;) ) mam cholernie słabą pamięć do imion, twarzy - więc jeśli gdzieś, kiedyś kogoś nie rozpoznam, to nie do cholery dlatego, że zadzieram nosa, że mam się za kogoś bo byłem w Afryce, naprawdę, jest jak napisałem - najnormalniej w świecie nie pamiętam ;( |
Zgadzam się z Olą!
A co do samego slajdowiska to pokaz był super!!! Bardzo dobrze, że inny niż zwykle. Podobało mi się właśnie dlatego, że prowadziłeś to bez pośpiechu! Dla mnie to był bardzo miły wieczór! Dziękuję! |
Jak już będziesz miał dosyć reflektorów ;) to mozesz mnie odwiedzić. Możemy pomilczeć o pomarańczowym piasku i ciekawskich oczach dzieci. Zapraszam.
|
Cytat:
I to jest właśnie klimat, prawie cała Afryka w jednym zdaniu! Bardzo chętnie drogi Lupusie, bardzo chętnie !!! P.S. A wracając do pokazu to... nie pamiętam ale chyba nawet zapomniałem się przedstawić ...:( Życie... |
Narobiliście smaków na Afrykę.
Może Lupus i Neno zrobicie łączone slajdowisko gdzieś na południu? |
Już się nie mogę doczekać slajdowiska w Czarnej, do zobaczenia ;) .
|
Jak ma być na południu to na zachodzie tez napewno zostaniesz ciepło przyjęty.
|
02.02.2013r. Czarna Białostocka, godz. 17.00
Zapraszam: - ja na zdjęcia i mam nadzieje, że w końcu jakieś opowieści... - DK na kawę, herbatę i jakieś symboliczne ciasteczko w przerwie ;) http://img407.imageshack.us/img407/1489/neno0202.jpg |
Neno, wczoraj w Rzeszowie było ciekawe spotkanie po wyprawie do Magadanu. Może znalazłbyś czas na osobiste przekazanie wrażeń z Twoich wypraw ? Na forum czytałem z zapartym tchem, ale spotkanie osobiste może być szczególne. Zapraszam na południe, w organizacji chętnie pomogę. Do Czarnej mam trochę daleko, a poza tym są już chętni na spotkanie z Tobą => http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14076&page=9
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |