![]() |
Pycha! Nic wielkiego nie napisze bo to sobota i pozna pora, ale miales przednia wyprawe, przylaczam sie do tlumu 'zazdrosnikow'.
pees: avatar jak najbardziej sluszny! ;) |
Cytat:
Dzieki za miłe słowa, a zazdrość jak najbardziej wskazana, załujcie ze nie byliście bo fajnie było;) |
Twoja wyprawa utwierdza mnie w przekonaniu że nie ma złej pogody na motocykl tylko są źle ubrani motocykliści.
|
Cytat:
A wycieczki Ci zazdroszczę, sam byłem niedaleko na święta z planami na Bieszczady ale pogoda mnie zniechęciła. Widzę, że niesłusznie. |
Zazdroszczę
|
Widzę, że jazda po śniegu coraz bardziej robi się trendi ;)
|
Cytat:
Tyle warstewek miałem że nawet mi było ciepło;) A jazda po lodzie może i jest trendy ale zjazd z przęłęczy Wyżnej po serpentynach pokrytych lodem podpierając się butami i próbując się nie wywalić - troche kretynizm, no ale przynajmniej wiem jak to jest i moge opowiadać. |
Na przełomie października i listopada leciałem sobie autobahnem na południe europy. Na poboczach śnieg, a na blacie 130-140 km/h. Wtedy każda nieszczelność wychodzi. :) Kondon bardzo się sprawdza.
Jazda po lodzie i śniegu to trochę kuszenie losu, ale ....... ile funu przy tym. :D |
Cytat:
E tam fun, tylko troche adrenaliny, odrobinka gazu za duzo i lezysz:) Miałem wziąć 10m linki stalowej aby obwiązać opony w sytuacji kryzysowej, ale olałem temat. Nastepnym razem ją zabiore, to niegłupi patent i sprawdzony przeze mnie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |