![]() |
Sztandar Młodych
|
Sado-Maso
|
Cytat:
w przeciwieństwie do Diador lub Fly'ów, które zarzynam w pół sezonu. Warto odżałować różnicę w cenie. Problemem może być to, że nie ma w nich ,,połówkowej'' numeracji. Jest np. US 9 = 43 albo US 10=44.5. Trzeba dobrze wybrać i przymierzyć, pamiętając, że noga od gorąca puchnie nawet do 5mm (czyli jeden numer, z 44 na 45, np.) Aha, no i bez krępacji warto jeździć nawet po asfalcie w plastikach. Przekonało mnie do tego drobne spotkanie z błotnikiem pewnego Forda... |
Co sądzicie o tych butach MX Madhead S8P lub 10ki model nowszy jeździł ktoś z Was w takich lub innych tej firmy czy to jest jak z olejami AGIP i inne renomowane mniej popularne a nie odbiegajace jakością od bardziej wypromowanych firm
|
Cytat:
Kolega uczulał że może być w nich nie wygodnie ale sądząc po waszych opiniach się myli. Muszę przymierzyć. Zależy mi na tym żeby po zejściu z maszyny można było powędrować gdzieś dalej niż w butach narciarskich :) |
Alpinestars ma wypuścić nowy model w tym roku, wygląda jak na moje oko laika dość ciekawie:
http://img844.imageshack.us/img844/4991/astcu.jpg Ofk minusem jest cena jakieś 450$ i brak normalnych rozmiarów :/ |
Podłączę się do tematu. Jak jest z wodoszczelnością Alpinestars Tech3? Kuszą mnie SIDI Adventure ale cena. Może ktoś odwiedzie mnie od niech albo wręcz przeciwnie. Czy są warte swojej ceny?
|
Mam stare Tech3. Puszczają wode aż miło. Te nowe pachną tandetą. Nie miałem ich w ręku, na nodze, więc i nie wypowiem się konkretnie, ale no nie widzą mi się, a misie to małe niedźwiadki ;)
Jeśli moje tandetne obawy potwierdzą się, to bez względu na czarne, czy off pozostaną dla mnie jedyne słuszne, czyli Crossfire. |
Alpinestars to najwyższa jakość. Mam rękawice i buty krótkie na miasto chyba 4 sezony i nie widać na nich zużycia:Thumbs_Up: japońska jakośc w włoskiej oprawie:D
|
polecam alpinestars toucan.........ale ta cena, myślę że warto również sidi adventure - niestety podobna cena ale jaka wygoda.................
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |