![]() |
jak mogę coś dodać .. to kup żarówki znanej firmy. Jest taki parametr który mówi ile światła leci do nieba. Te z marketu nie mieszczą się w żadnych normach. Co roku AutoŚwiat robi testy i zawsze dwa pierwsze miejsca zajmują Philips i Osram (chyba, że któregoś testu nie widziałem)
|
podpisuje sie wszystkimi 4roma łapkami. ja kem czoda
|
A ja miałem i już nie mam. Poldżersy mi teraz świecą :). 2*Philips +50% :D. Trzeba tylko przekaźnik dać bo styki we włączniku świateł na kierownicy się nadpala.
|
wyczytalem ze do AT RD 07a sa H4 ,ale w obu lampach czy w jednej ,podpowiedzcie czy dobre beda??
http://allegro.pl/item437673449_zaro...0_wroclaw.html |
NO WŁAŚNIE O TO MI CHODZIŁO ..... w RD07 są DWIE RÓŻNE ŻARÓWKI ?? KTOŚ WIE JAKIE ?? ... UMARŁA MI TA OD "KRÓTKICH" ... CHCIAŁBYM USTALIĆ JAKIE MAM KUPIĆ PRZED WYMIANĄ :)
|
A czy w RD07 (inaczej niż w RD07A) na mijania nie pali się tylko jedna ? No chyba że po tjunigu jest...
|
Nie są różne.Są takie same i jest to H4.Pisał ja Ci wcześniej to jeszcze nieprawdą w człowieka rzucają.
|
Nie są rózne dla mnie znaczy ze sa takie same.
Nie, sa rozne dla mnie znaczy ze są rózne. to co chciales napisac? |
To co napisałem ,że są takie same.
|
ale zakreciliscie :)
mam rd07a to powinny się palić dwie czy jedna??? (zakładając że są sprawne, nie przepalone) w tej chwili pali się jedna to co przepalona czy tak już jest?? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |