![]() |
mi przy 80km/h K60 scout tak wyją że kumple się śmieją że czołg po asfalcie sunie :D zagłusza pracę silnika, a przy +130 to już wgl nic nie słychać tylko opony, taki już ich urok :)
|
Cytat:
|
Słyszysz opony? Zmień tłumik! ;)
|
Noooo moze... Ja tam z zalozonymi dezertami michelina, dzwieku lasera produro nie slysze, a glosny jest podobno.
Gumy na off wyja na czarnym, bo sa... na off :haha2: Identiko jest na 4 kolach. Na rasowych M/Tkach powyzej 80km/h nie slychac wlasnych mysli :) |
dokladnie z kostkami jast jak z MT w terenowce... przeciez to sa sprzety towarzyskie... zeby porozmawiac trzeba sie zatrzymac na kawe =p
|
Was się żarty trzymają, a mój słuch cierpi. :) Próbowałem piankowych zatyczek, ale z nimi jest ciasno między baniakiem a uszami i dzięki temu wibracje oraz drgania przenoszą się prosto na mózg. Mam wtedy wrażenie, że mam Remusa przytkniętego prosto do głowy. :) Czy TKC80 na tył jest chociaż trochę cichszy od E09?
|
zmień zatyczki masz źle dopasowane bierz takie co maja snr co najmniej 36db
zatyczki nie powinny wystawać z małżowiny :) |
Nie widzę problemu. Przecież to jest głęboki bieżnik i musi wyć. Jedyną radą zmienić opony albo motocykl razem z nimi :P.
|
W moim przypadku sprawę załatwiło schodzenie na kolano.
Wtedy dużo ciszej jest.:-) |
Te opony wyją, bo za bardzo się zasuszyły i straciły elastyczność. Mitasom pomaga tylko systematyczne moczenie w błocie :at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |