![]() |
Żeby stwierdzić przydatność kanapy to rzeczywiście dobrze jest zrobić jednorazowo z 800-1000km im ocenić.
Ale dla porównania dodam że jak 2 dni temu siadłem na postoju na oryginał( AT 2003) to po 5 min dupa zaczęła się buntować , natomiast po przejechaniu 16km na tejże kanapie krzyczała DOŚĆ ! Były już kiedyś omawiane kanapy rybnikowe, jeśli ten gość twierdzi że wie jak uzyskać komfortowe i wygodne siedzenie........... to moim zdaniem potwierdza tym że nie ma o tym pojęcia. Siadałem na jego kanapy i powiem że niewiele się różnią od oryginałów, może ciut szersze i pasażer nie zjeżdża ale to nie załatwia sprawy. Co z tego że wyglądają ciekawiej niż oryginał .....ale nadal nie działają tak żeby można było powiedzieć: są dobre. Chętnie przetestuję kanapy mariomoto , żeby wyrobić sobie zdanie. |
Z Tego Co Wiem To Twoja Ta Niemcowa Kanapa Jest Troszku Przypalona :) ROPUSZKU
|
Eeeeeeeeeeeeeeee karwa Dzieju czepiasz się...........jak zawsze :haha2:
Lepsze są od Std.? -------------są Cena jest w miare przywoita? 220zeta ? czy troche więcej.. To czego więcej wymagać? |
Drogi przyjacielu, ja się nie czepiam tylko stwierdzam że daleki jestem od chwalenia czegoś co na to nie zasługuje, dlaczego mam popierać produkt na który siadałem i stwierdziłem że nie jest tak dobry jak go chwalą.
Oczywiście inne kanapy porównuję do swojej stąd takie moje zdanie. Masz rację że jest ciut lepsza od oryginału, ale to ciut w dodatku za np 300zł mnie zupełnie nie zadowala. Jak już miałbym komuś płacić za robotę kanapy to tylko i wyłącznie za taką która spełni moje oczekiwania ....... a nie tylko ciut tych oczekiwań. |
...sie podpalila ale ponoc w pore pozar ugaszony byl :) widocznych uszczerbkow brak...czy bede z niej zadowolony czas pokaze...kupilem ja razem z motocyklem wiec nie wywalilem na nia 1000 by sie na sile uszczesliwiac i jak mi nie podpasuje chetnie sie z kims ponownie na oryginal przesiade....poki co wydaje sie lekko nizsza niz oryginal co przy moich krotkich nozkach niewatpliwie jest atutem.
Zrobilem na niej cale 150km z Sosnowca do Bełchatowa, a ze lało jak cholera nie myslalem o dupie tylko o tym zeby wogole dojechac....dodam tylko, ze wszystko przemoklo-doslownie !!! Wypowiedzi o tym, ze trza smignac 800-1000km dziennie by przekonac czy kanapa jest ok czy nie sa do bani BO NIE MA DUPY ANI SIEDZISKA KTORE BEZBOLESNIE TO PRZEZYJE !!!! Dupa zacznie wczesniej czy pozniej bolec....100-200 pozniej ale zacznie....ale to juz tez cos :) Pzdr |
Cytat:
Wziął się ostro bo roboty, i tyle :lol8: A wracając do tematu - oddałem swoją kanapę do Wersona (Nowa Iwiczna). Nie chciałem jakiś kosmicznych przeróbek, dodali mi tylko trochę gąbki przy zagięciu przed bakiem. Jak ktoś chce się przymierzyć - zapraszam. |
ja mam juz w ciagu dwóch lat mariomoto i kolejna sie zapadła. coś jak tłumiki od redzia :cold:
wszystkim nie dogodzim |
nowy chyba nie siedział na varadero :beer2:
|
ropuch, fakt, każdy rzeczywiście ma inną dupę- z tym, że Ty masz bardzo...hmm, śmierdzącą....:):beer2:
|
Cytat:
Ale chyba nie to jest miarą........zresztą ....nieważne. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |