![]() |
Opowiastki o Pani Kwapisz to kompletna konfabulacja :Thumbs_Up:
|
W czterdziestym drugim (myślę że w pierwszej połowie roku:D) wybieram się na emeryturkę, to chętnie z dziewczynami pośmigam :).
|
Zajrzyjcie do mnie. Będę u siebie - w Domu Spokojnej Motocyklowej Starości w Kirgizji nad Issyk Kul. Na pewno się ucieszę, nie wiem tylko czy Was poznam ;)
|
Spoko, przywieziemy flaszkę Geriavitu w kufrze, jak obalisz to sobie wszystko przypomnisz:D
|
Jochen, nie zrozumiałeś przekazu: nie poznam Was bo będziecie starzy i pomarszczeni...
|
Eeee tam, ja się akurat mam zamiar pięknie zestarzeć. W tym celu regularnie się traktuję rozmaitymi destylatami (wewnętrznie), bo jak wiadomo takowe preparaty znakomicie konserwują. Toteż z rozpoznaniem mojej osoby problemu nie będzie. Żadnego :p
|
Cytat:
Ty Samborze już tam od jakiegoś czasu jesteś...:( Nic Ci się jeździć nie chce, chyba ,że musisz... a Beskid Niski płacze... http://www.youtube.com/watch?v=tlaFtYXvpHI |
1 Załącznik(ów)
Nie wiem Puszku skąd masz wieści, w ostatni weekend (jakby dłuższy) zrobiłem 2500 km. Beskid poczeka, teraz włóczę się wzdłuż Bugu i Pilicy. W dobrym towarzystwie :)
|
Cytat:
|
Wy Krakusy? W Pilchowicach na Dolnym Śląsku spotkałem Waszego krakowskiego przedstawiciela, wypiliśmy wino nawet.
Jeździłem sam. Przynajmniej nikt mi nie marudził, że jeżdżę za szybko Puszku ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |