![]() |
dobra a ja będę Afrykaninem samobójca wpadnę do wrogiego obozu i sie wysadzę w powietrze obwiązany granatami z farbą :grass::D
|
ale musisz afri na kolory japonskiej flagi wymalowac i jako Afrikaze wystepowac :D
|
ja się pisze :) byleby był w kraju to się stawiam w pełnym rynsztunku i przygotowany do boju :)
|
ja bardzo chętnie się piszę choć nigdy nie leciałem w kulki ;)
|
Jeśli w czerwcu to się stawie lub wstawię:) a jaki jest pomysł na miejscówkę?
|
terenów niby sporo, ale trzeba miec permity na granie w lesie.
Może jakiś poligon stary, tak aby trochę zabudowań (poligonowych) było. Widzę, że grono chętnych się rozrasta. Proponuję okolice Jury chyba, że coś lepszego jest i będzie można tam sobie ustrzelić innego czarnucha :D |
No to jak sie zmywa to uważajcie bo będę ostro walił z dwururki.
Jeszcze nie strzelałem siedząc na AT. W lesie na Bemowie mam dawną bazę wyrzutni rakiet jest kilka obiektów teren spory i dobry do jazdy. |
Cytat:
Szkoda wielka, bo mialem tam przyjemnosc kiedys poszczelac - 'zabudowania' daja naprawde wielkie mozliwosci.. |
W czerwcu w okolicach Jury Będą sobie ślubować Jojny, trzeba uważać żeby się nie nałożyło, albo to z premedytacją połączyć..
dla mnie ten 21.06 to minimalnie za wcześnie, ale tak tylko zwracam uwage Chociaż może, przy większej odrobinie szczęścia by się udało.. |
zamiast ryżem paintballem w nich powiadasz ... :D
Zaczyna mi się to bardzo podobać |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |