![]() |
Cytat:
Fajny link do tych kamerek. To kto jeszcze się wybiera na week majowy? Macie jakiś plan wstepny? |
tu masz rumunskie forum z wątkiem o przejezdnosci transalpiny http://www.transalpina.biz/phpBB3/vi...&t=2&start=810
|
Cytat:
|
Na szczęście tego nie trzeba poprawiać: http://pl.wikipedia.org/wiki/Szosa_Transfogaraska ;)
Cytat:
|
Nie da się w maju przejachac a jak się ma pecha to i czasem w sezonie tez się nie da
|
inne ciekawe miejsca
jak ktoś zna inne ciekawe miejsca w Rumunii warte odwiedzenia, przejechania itp to podrzućcie - chętnie obczaje. PZDR!!
|
2 Załącznik(ów)
Tunel otwierają 15 czerwca każdego roku oto zdjęcia z 15.06.2011r. oczekiwanie na przejazd gdyż fadroma jeszcze odrzuca śnieg torując drogę.
|
Właśnie wróciłem. Transalpinę przejechałem bez problemu. Na Transfogarską brakło czasu ale rumuni zapewniali, że też jest przejezdna.
Mijały mnie dwie ekipy z polski jadące z przeciwnej strony (od północy). Stałem na poboczu trampkiem podczas przerwy fajkowej. W obydwu ekipach były afryki. Żaden gagatek się nie zatrzymał pogadać :( |
3 Załącznik(ów)
Cynciu mam coś skrobnąć o naszym wypadzie także uprzedzę pewne fakty!
Zapomnij o Transfogaraskiej choć byliśmy daleko:-)))))))) Transalpiny także nie przejechałeś całej tylko odcinek z Sebes do skrzyżowania z drogą 7A!Zapomniałeś o Urdele? No chyba że skrzydła zamocowałes:-) Te gagatki to byliśmy my i nie zatrzymaliśmy sie za co przepraszam. Czas gonił a my doczłapalismy sie z dwóch stron bo przejechać się nie dało:-) pozdro Calgon Powienienem teraz spać a nie mogę zasnąć. Wyjechaliśmy wczoraj i przejechaliśmy na raz 1300 km z Transfogaraskiej do Wrocka.(czysta głupota) Późną nocą przez Słowację średnio się jechało. Ważne, że wszyscy cali w domciu. Wrzucam fotkę od północy oraz od południa Transalpiny no i oczywiście Transfogaraszan:D |
Cześć
Czy ktoś ma jakieś aktualne info jak wygląda przejezdność Transfogaraskiej, będę za tydzien przejazdem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |