![]() |
Dzięki
|
Chciałem kiedyś kupić 28mm jakiegoś Reikona albo Renthala ale kolesie co to się raczej znają polecili mi 28mm Accel`a. Bez poprzeczki.
Cena dwukrotnie niższa ale rzeczywiście jest bardzo dobra, bardzo wytrzymała (gleby, paciaki, grzmotnięcia itp) i fajna geometria. Nie chce już oryginała... zupełnie inna jakość prowadzenia (tak jak paweł pisze... geometria to kluczowa sprawa) |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba podobnie z oryginałem lub z centymetr mniej na stronę |
To ktorego renthala kupowac ?
|
Ja kupuję 5381026
|
Lord masz jakiś link to wymiarów tej kierownicy? Pan Google mi nie pomaga
|
Jest na stronie larssona w dziale ęduro. Szerokość jak oryginał ale niższa. Będę dopasowywał podwyższenie ale dopiero jak przymierzę.
|
To i ja się podczepię pod temat.
Wprawdzie dotyczy kierownicy do TA 650, ale w afri chyba jest ten sam problem. Akcesoryjne kierownice trochę się różnią od seryjnych (w wymiarach) dobrałem kierownicę o podobnych parametrach, ale o 50mm mniej wygiętą w stronę kierownika (i mało jest z odpowiednim wygięciem, jak już to niskie i wąskie) Czy nie macie problemów i może ktoś brał mniej wygięta kierownicę - mocno przeszkadza? mój wybór Reikon R9079 |
3 Załącznik(ów)
Jakis czas temu montowalem Kierownice Rental model Dakar (w katalogu firmowym nazywana jest tez Enduro High 613-01). http://www.renthal.com/File/apps1.as...del=&bikedate=
Wystepuje w koloze srebrnym i zlotym ale zlotego trudno kupic. Wymiary zblizone jak widac do oryginalu, nizsza tylko o okolo 20mm. Umieszcze wam foto porownawcze z oryginalem dla potomnych Załącznik 27364 Załącznik 27365 Załącznik 27366 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |