![]() |
jestem za !
Zamówić oponki gdzieś na trasie gdzieś tuż przed Mongolią. Wyjazd z PL na nowych tourancesach |
dzięki, właśnie o takie konkrety mi chodziło, zastanowimy się nad dwoma wariantami i któryś wybierzemy, opony umotane z tyłu to na pewno pewien dyskomfort, ale jak to się szyku wtedy zadaje...
w miarę jak przygotowania będą się posuwały będę pewnie miał następne zapytania, ale to już w innym dziale, ale jak mi ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda sprawa wjazdu do Mongolii od strony Kazachstanu i sama droga przez ten kraj to będę wdzięczny(w końcu to nadal temat opon, no bo na nich przez ten Kazachstan...) |
Nie wygląda. Mongolia nie ma granicy z Kazachstanem. A droga przez Kazachstan może być bardzo łatwa jak i bardzo trudna. Napisz jakiej szukasz.
|
Dla mnie jest jedna opcja:)
Opony szosowe dojazdowe do Mongolii w obie strony-wybór dowolny Opony np E-09 itp na Mongolie..moze wożenie opon ze sobą jest upierdliwe ale z ich dostępnościa w Rosji jak i Mongolii (jak napisał kolega powyżej) jest spory problem.... Raczej bym nie liczył, że poza dużymi metropoliami dostaniesz opone:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |