![]() |
Gościa oczywiście znam bo mam obczajony ten temat w 100% ;)
Trzeba dodać że ma on około 25lat i może sobie na to pozwolić. Niestety żeby wybrać się za granice (np Grecja bo takie były początkowe plany) jestem jeszcze za młody. Póki co to najciężej z pieniędzmi. Gdybym miał je teraz to pojechałbym nawet w tej chwili :D. |
Trzymam kciuki, Chcieć to MÓC! czasami mam wrażenie, że sama jestem tego przykładem - ale to chyba tylko wrażenie :-) Powodzenia
|
Czytałem gdzieś o tobie ;) czerwone nx250 i dość dalekie kobiece wypady ;d NX->marzenie :D Ogólnie dzięki za te kciuki i mam nadzieje że sie przydadzą ..
|
Oj, nie wiem czy to o mnie było :) Motocykl może się zgadza ale jesli o mnie chodzi to ja z Dominem dopiero zaczynamy wspólną przygodę i najdłuzszy jednorazowy wypad to 3800km po Polsce :)
|
a czym chcesz jechac? oby nie chinczykiem :)
bo nie dojedzie ... |
Chinczykiem też by dało rade ;D ale motorower nie jest chiński. jest to Rieju MRT wyprodukowane w Hiszpanii z włoskim silnikiem miniarelli. Firma mało znana ale myśle że dzięki tym kilku moim wyprawom jej popularność w polsce wzrośnie.
|
Macie pozytywnie nakręcone zwoje czaszkowe:Thumbs_Up:
|
Ojjjj... kolega spełnia moje marzenia z lat młodszych!:D
Ja ujeżdżałem Gilerę GSM 50. Powodzenia i w razie problemów w okolicach Koszalina itp pisz/ dzwoń chętnie pomogę. |
Dziękuje wszystkim za dotychczasowe zainteresowanie. Jednocześnie zapraszam na nową uaktualnioną stronę na temat moich wyjazdów www.motoadventures.com.pl
|
Pfff po Polsce
Co Wy na to koleżanki i koledzy http://motocykle.svasti.org/index.ht...i_do_iraku.htm :at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |