![]() |
będę węszył, tymczasem dzięki za wsparcie
|
a no ja tez mam cos podobnego, afra od 4 tys obr zaczyna przerywac i sie dusic, na jalowym przy przygazowaniu pod czerwone pole kopci na czarno jak stary parowóz. coż to takiego??
|
paliwo ja zalewa. Linki ssania?
|
Podos moze miec racje , sprawdzcie "tloczki " z iglicami od ssania , tam lubi sobie wplynac woda poprzez linke ssania i niezle zezrec to co tam jest , ja u siebie nie moglem wyjac tyle bylo syfu a AT prawie nie jechala jak sie zagrzala.
Bylo tak jakby ssanie bylo caly czas lekko zaciagniete. Wyjecie i rozebranie gaznikow + myjka ultradzwiekowa mocno pomogly ,same tloczki wyczyscilem manualnie. Uwaga tylko na plastikowe kolanka wkrecone w gaznik , bo lubia pekac przy zbyt mocnym dokreceniu . |
obroty na ałowym trzyma prawidlowe, takze nie jestem pewnien co do tych linek, jutro rozbiorę:)
|
a dla mnie to może być trop,
moje ssanie działa tak, że jak pociągnę do końca to wskakuje na jakieś 2500-3000 obrotów, potem odpuszczając jest dziura w której moto gaśnie, a przed położeniem "zero" chodzi jakby najlepiej, 1500-2000 obrotów. mam pytanie czy ssanie ma tak działać, czy raczej u Was jest płynnie w pełnym zakresie położenia cycka? |
u mnie działa podobnie ale nie tak drastycznie. tzn w tej "dziurze" moto chodzi troche gorzej ale nie ma mowy żeby zgasło.
|
mam pytanie odnośnie tematu, co ile wskazana jest wymiana przewodów wysokiego napięcia? czy ktoś się w ogóle do tego dotyka?
|
Gdy przewody zaczną łapać przebicia albo zostaną uszkodzone/sparcieje izolacja.
Co ile ? To zależy od warunków przechowywania i jeżdżenia. pozdr newrom |
moje maja 18 lat, Niedotykane.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |