![]() |
Dzięki to tylko miałem chwile wątpliwości ale jest ok mam potwierdzenie od kolegi z Tychy (Renato z forum Africa Twin w Italii) tez będzie z nami :) i znowu go spijemy jak w Kłodzko :friday::chleje::lol19::lol19:
|
No to super!!!
Aktualna lista AT: 1. KML + Magda 2. Fabrizio13 3. Renato Pozdrawiamy |
Aktualna lista AT:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) Wiadomo dlaczego ;) |
Aktualna lista AT:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka :confused: ) |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka :confused: ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca:) |
Pięknie, pięknie :Thumbs_Up:
Zapowiada się świetne spotkanko Przybywajcie :at: A biała dama w zamku straszy.... |
Też bym z chęcią tam zawitał. Nie wiem czy sam czy z Brunetką. Ale wstępnie się piszę.
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka |
Ja przyjadę pod warunkiem że poczekacie na mnie do 3-4 w nocy ;)
Bo mam akurat w ten weekend ślub. POCZEKACIE ??? :D |
jeśli nie będzie kolidować mi to z rodzinnymi uroczystościami t o po winęm być
ale nie wiem w jakim składzie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |