![]() |
|
A bedzie wersja do przewozenia na lawetach :D ??
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=561DE16F No bo wiecie, adwenczer to adwenczer.... |
Ta opcja tylko dla niemieckojezycznej polonii :D,za doplata w naturze:D
|
Myku, ta opcja to BMW ma w gratisie dla wszystkich nacji. Czasami z efektami specjalnymi jak wycieki, polamania, korbowody wygladajace na swiat. A czasami jakas mala pierdolka ktorej wymiana kosztuje tak ze 800 ojro.
Tak sie zastanawiam dlatego ile bedzie trzeba doplacic do tej nowej afryki aby takie wodotryski jak w beemwe miec :D Nawet do takich obcokrajowcow jak my :D |
Oj boje sie rozczarowania.I po hu....j tak zapierd...lem caly rok :D
|
Piszą to co zawsze czyli nic konkretnego . Ale możesz sobie ją niby w piątek zamówić , niby bo napisali ze bez zobowiązań :haha2:. Będę w piątek w Romie to podjadę zobaczyć czy jest kolejka na zapisy i pstryknę fotkę .
|
W Gdańsku, dealer już zamówił. Twierdzi, że będzie miał jak tylko będą dostępne w PL.
|
Cytat:
|
Cytat:
Honda rulez :at: |
Pozdrowienia, D |
darius kasuj to szybko i wolaj wielebnego puszka aby to wstawil to tu na forum razem z wersetami z swietej ksiegi. PPuuuuuszzeeeeeeekkkk :D
Ale zajebista ta afryka, i zlote felgi !!!! I klang tez ma afrykowy, i nie ma tluszczu wogole jak na ta pojemnosc. I mam naprawde nadzieje ze nie ma tam zadnego gownolitu i bedzie tym mozna smigac dalej i blizej. Ide do banku aby mi powiedzial jaka mam zdolnosc kredytowa :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |
|