![]() |
Mam taką samą nadzieję. Dlatego ciekawy jestem czemu nie ma jakiejś masakry jeszcze w salonach? Nie narzekam, to nie tak. Ale kurwa! Gdzie to moto!? :D
|
Jedno trzeba przyznac. Nikt nie wyrenderowal nic podobnego do tego pilota. Naprawde dobrze trzymali sekret. Pewnie jakas kara lub sepuku za to grozi.
Generalnie to zapowiada sie obiecujaco. Jest chuda, wysoka. Jak bedzie miala spokojny charakter i nie przesadzala z piciem to sie oswiadczam. |
Nie przeklina sie w towarzystwie DAMY... Cierpliwości....cierpliwośc jest cnotą....ZBYT DŁUGO CZEKALIŚMY BY NA RAZ WSZYSTKO WYCHŁEPTAĆ...TRZEBA SIE DELEKTOWAĆ....
|
Cytat:
|
23 Załącznik(ów)
W tym filmiku co wstawil Puszek jest wlasnie to czego zaden megaadwebczer nieda ani zadna karta masterkart nie kupi.
Po fajnym filmiku kilka fotek z forum niemieckiego FAT. Podziwiajcie :drif: Załącznik 51074 Załącznik 51075 Załącznik 51076 Załącznik 51077 Załącznik 51078 Załącznik 51079 Załącznik 51080 Załącznik 51081 Załącznik 51082 Załącznik 51083 Załącznik 51093 Załącznik 51094 Załącznik 51095 Załącznik 51096 Załącznik 51097 Załącznik 51098 Załącznik 51099 Załącznik 51100 Załącznik 51101 Załącznik 51102 Załącznik 51103 Załącznik 51104 Załącznik 51105 |
Cytat:
Wytrwali doczekali i nie przsiedli się na te pomarańczowe pokraki...Będą nagrodzeni....:at::at::at::at::at: |
Błota w sprayu zużyli więcej niż flachowcy z bmw :D
|
Cytat:
Makiety? Konceptu? Prototypu? Doczekamy się wszyscy jak będzie dostępna w salonach. Dziś to robienie szumu i nic więcej. Cały czas przypomina mi to akcję z superpenerą :mad: Pozdro :zdrufko: |
BMW i KTM wystawiaja wyglancowane modele i takich wyglancowanych klientow tez maja
Honda zaczyna brudno, czy to w spreju czy nie i wszyscy wyglancowani powiedze " fuuuj , pacz jak mozna tak motocykl pobrudzic, chodzmy do BMW i KTMa, tam bynajmniej gaci-rurek nie pobrudzimy " :D |
Jednej rzeczy nie rozumiem.jak mozna sie tak podniecac filmami,ze ktos inny jezdzi na motocyklu?:Djakies legendy,marzenia,basnie 1001 nocy,o co wam chodzi?:D
|
Myku, to jest wlasnie to czego w salonie BMW ani KTMa nie znajdziesz na zadnej polce ani zadna zlota karta nie zaplacisz ;)
|
Cytat:
|
Uderz w BMW (lub KTM) a kierowca sie odezwie :D
ps. Dubel jestes wyjatkiem, a wyjatek potwierdza regule ;) |
|
zazdrośnicy i tyle
|
Wiesz bmw to całkiem fajne moto i doceni je każdy co miał z nim styczność trochę dłużej niż 15 minut choć mi nie leży i nie ukrywam tego. Najlepszy moto jaki miałem dotychczas to 990 ADV i nie zanosi się by cokolwiek go pobiło. Z zaciekawieniem czekam na nową afri i zastanawia mnie co pan honda zrobi z naszą legendą. Jak już wspominałem boje się że będzie jak z ST1200 i jak na razie wszystko się na to zanosi jeśli spojrzeć na to trzeźwym okiem
Pozdro |
Cytat:
no tak dwie lesby i pedzio z pudlem ;) |
mówimy NIE trzeźwości!!!! :D
|
Dubel, jak juz pisalem. Przedpremiera penera byla opisywana jako lekkie fajne moto a na premierze pokazal sie tlusty byk.
Tutaj premiera jest taka jak byla wspominana w mediach. Nie jest mozliwe aby za rok honda wypuscila calkiem inny tlusty motocykl bo go najpierw musi wymyslec. Wypuscili prototypa i patrza jak reaguje klientela a jak widac reaguje zajebiscie. 200kg, 100koni i wiecej ne trza, czyli taki wlasnie kat 990 |
Cytat:
Takich pytań można postawić wiele bo to TYLKO PROTOTYP o którym nic nie wiadomo. Wychwala się tu najwięcej nazwę Africa Twin i nic po za tym. Jst w świecie moda na wskszeszanie legend motoryzacji czy to w motocyklach czy samochodach lecz trzeba pamiętać że nie zawsze to wychodzi legędzie na dobre. Pozdro |
Póki co , napawam sie jazda prawdziwym motocyklem a cała resztę , życie i prawdziwe błoto zweryfikuje. Cmok
|
Będzie dobrze.
Została spora luka po 990 i myślę że nowa Afri jak już się.pojawi w wersji do pomacania i tym bardziej pośmigania, wbije się w ten segment i znów zamiesza. Jak to japończyczka nie będzie paliła tak mało co gs800 czy jej pokraczna macocha, ale jak to przy skośnych produkcjach jest nadzieja że nie będzie się łamać w pół przy glebie na parkingu jak większość jednoosiowych suwów na literę be... Trza mieć nadzieje, bo łona zawsze umiera ostatnie. A Myku jak to Myku, odstawi pomarańczowego suwa do żyda i kupi jako jeden z pierwszych nową AT jak już.przyjdzie czas. |
Rafal :brawo::beer:.Bede tak szybko biegl do dilera,ze buty pogubie.Ale najpierw musze chyba dluuuugo poczekac :D
|
Dubel, jakby nowa afry byla jak ten nowy kat 1050 tobym Ci przyznal racje. Paczymy wiec widzimy co na zdjeciach jest a jest to na co ja czekalem. I mam wielka nadzieje ze sie nie rozczaruje. Zawieche ma dobra widac, fajna "zbita" bryla motocykla, zadek fajny i nie pomaranczowy.
Samo pokazanie premierowego motocykla ujebanego w blocie chyba swiaczy o jego przeznaczeniu albo? TO moze popsikamy tego KATa nowego tez blotem i powiem ze to adwenczer :D A ten prototyp juz jezdzil, na dniach maja byc udostepnione fotki |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
Dubel...człowieku małej wiary...opamiętaj się...Afri nadchodzi...
|
Ja tu widzę duzy potencjał dla "zetjohny" cała reszta wyjdzie z czasem ;)
|
Mój ulubiony wątek w ostatnim czasie.
Jedziecie dalej, ja lecę po colę i popcorn, wygodnie usiąde i czytam :D :smoking: Co do nowej Afry to nie zawiodłam się. Niecierpliwie czekam aż będzie ją można ujrzeć w Polskich salonach. Jest mega!!! Kiedy będą w końcu jakieś cyferki? Ciekawi mnie czy do ziemi choć czubkiem palca sięgnę :D |
1 Załącznik(ów)
Tu ladna fota z parku
|
jest mega kozacka!
|
nie ważne czy sięgniesz, wazne czy pojedziesz!!
jessssu, Ona jest piękna <3 |
Jest cudna....a przeswit ma ze 30 cm...Podobno skok zawieszenia przód i tył ma mieć 26 cm...:drif::drif::drif::drif::drif:
|
Jak juz dziewczyny piszcza to musi ten motur w sobie cos miec ;)
A Puszek mruczy... Tu wiesci z ostatniej chwili, niech ktos przetlumaczy bo jak zle to zrobie to mnie KTMiarze zara powiesza i nazwa marzycielem ;) http://indefinitelywild.gizmodo.com/...126/+ericlimer This prototype has been developed to deliver outstanding off-road capability, and could provide the basis of a true round-the-world motorcycle. to zdanie, albo jego 4 ostatnie slowa sa moooocno obiecujace. A mogli napisac. 180KM i najmocniejszy adwenczer na swiecie ... :D |
Puszek już widze jak na podkarpackiej targamy ją w pięciu po kamieniach pod góre:)
|
Poczekajcie... pierdylną cenę 50 tysięcy to się wątek uspokoi :)
|
Ma nawet subtelne uchwyty z tyłu przy siedzeniu... Pierwsza sztuka to będzie wniesiona na rekach...:D:D:D
A kto nie widział.... |
Graphia, nowy KTM podchodzi pod 80 000 wiec te 50 to jakos sie naskrobie ;)
|
Puszek,znowu ta sama nude nam serwujesz :haha2:
|
Team HRC pisze co nastepuje:
We're excited that soon more Honda customers will be able to enjoy True Adventure ridingâ, commented Barreda. Czyli Barreda potwierdza ze sie cieszy ze klienci Hondy beda mogli cieszyc sie z True Adventure Riding. http://www.teamhrc.com/team-hrc/news...nt_report=3487 Czyli nie do konca taki prototyp aby pokazac tylko na targach i schowac do piwnicy. Niech tylko nie probuja dodawas slowa SUPER albo MEGA bo bedzie jak juz jest czyli 250kg i 150 KM... |
Izi meating 2020 bedzie ciekawie wygladac :dizzy:
|
Na honda.jp pisali, ze nową Afrę napędzać będzie licencyjny silnik od BMW f800 jako najlepszy w klasie, tylko ze skrzynią bezstopniową produkcji Kymco.
:) wytapatalkowane |
Najlepszy w klasie czego? Ulepów z gównolitu? :D
|
Cytat:
|
Piękności, tylko siadać i odkręcić manetkę nie tracąc czasu na wbicie jedynki :D
Minimalistyczna, wysoka, wąska z przodem chyba 21 cali. Podoba mi się bardzo. Tylko niech teraz co poniektórzy ruszą żółte dupska i do roboty. |
Razu pewnego chłop zamarzył o Japonce. Marzył tak lata. Marzył i kochał.
Co i rusz odwiedzał biuro matrymonialne a japonki jak nie było tak nie ma. Smuto się panu z biura zrobiło, więc postanowił działać. Widział wszak, że chłop w lata się wpędza i niebawem mu ta Japonka na nic się nie zda. Podarował nieszczęśnikowi dmuchana lalę. Z japońskim makijażem ma się rozumieć. Chłop aż podskoczył z zachwytu, cały w drgawkach i spazmach wziął ukochaną w ramiona i pobiegł do domu. cdn. |
Zetjohny , będziesz miał sporo roboty z przeróbkami desek do siedzenia do tego brak ochrony silnika.......
Jeśli to ma być "nowa Afryka" to ja nadal czekam że kiedyś się pojawi choć po tym co widać to już nie możliwe. To jest konstrukcja podobna do innych , nic porywającego optycznie w niej nie ma. Przez 12 lat nie mogli wymyśleć nic lepszego? Podpieranie się napisami w reklamówkach Africa Twin to nadużycie. Technicznie może być mocniejsza, lżejsza , posiadać lepsze zawieszenie czy co tam innego ale sama technika nie tworzy całości. Musi być to coś a nie tylko parametry i liczby. Obecne Afryki za kolejne 10 -20 lat nadal będą rozpoznawalne a ten nowy motocykl zniknie w tłumie zaraz za bramą salonu. Każdy widzi świat inaczej , dla mnie królowa pozostaje nadal na swoim tronie. |
Lepi nabijaj się więcej - przecież celowo Honda nakręca atmosferę wokół tego modelu - w sobotę pokażą wersje produkcyjna identyczną jak na zdjęciach - będą die wersje- jedna typowo na bezdroża z manualem a druga z automatem na bardziej asfaltowo-szutrowe wyprawy. Tak będzie
|
Myślę ze wersję prawie produkcyjną pokażą "u siebie", czyli na Tokyo Motor Show (koniec października - początek listopada). A ostateczną prezentację już zapowiedzieli na wiosnę w Maroku.
|
Nie ma co się podniecać.
Co wart ten motocykl wiadomo będzie za rok, dwa jak ktoś go potestuje w różnych warunkach. Mimo, że wierzę w Hondę to jestem pewien, że wyjdą kwiatki do poprawienia. Wg mojego doświadczenia już bym parę rzeczy poprawił, co by nie zostać w czarnej dupie. Na razie pozostaje, przy moim zestawie i czekam na opinie przyszłych juserów. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |