![]() |
3 Załącznik(ów)
Gdy spokojnie wróciliśmy na camping dyskutowaliśmy na temat dzisiejszego dnia pełnego wrażeń.
Dla mnie był to chyba najlepszy dzień w Norwegii. Niestety w kraju doszło do rebelii. Grupa nikczemnych zazdrośników knuła przeciw podróżnikom. Zawistni pseudo-koledzy umieszczali szkalujące informacje dewaluujące dokonania globtroterów. W brutusowe zachowanie włączyli się ludzie ze wspólnego gangu podróżników. Jako pierwszy zamieścił komentarz człowiek któremu nieraz Calgon pomógł podnosić motor gdy on zdobywał Tarcu. Załącznik 24634 Drugi sztylet wsadził quasi Konrad Wallenrod taki ni Polak ni Niemiec. Załącznik 24635 Rysiek nie mógł uwierzyć że jego przyjaciel nomen omen moderator poczytnego działu umieścił ten film A teraz mój ulubiony który zamieścił ich wspólny kolega znany podróżnik z którym niejedno wypili. Prawdopodobnie chciał zabić w nich chęć wspólnego podróżowania! Załącznik 24636 Oni wybaczyli mu jednak tę zdradę gdyż psy szczekają a karawana musi iść dalej! |
O piździec Calgon :D!! Oplułam monitor od kompa w pracy ze śmiechu!!!!
|
:-))))
|
:D jesteś niemożliwy hahahaha:haha2:
|
wena twórcza jest :Thumbs_Up:
p.s durex to był sponsor wyprawy ? :) |
sie wyprawia proszę Państwa... :D
|
Calgon nadal Pijesz tą ruską wooooode ?:D;)
|
Myślę, że powinniście byc sponsorowani przez naszego producenta gumek, UNIMIL, a nie jakiegos "zachodniego".
Może nastepna wyprawa ;) ? |
Cytat:
Tak wlasnie! I na polskich maszynach, np Rometach, Nie na jakis japoncach, lub co gorsza beemwu :at: |
Cytat:
Poza tym Calgon jest aktywny na tym gejowskim forum motocyklowym... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |