![]() |
Nie miałem okazji poznać, ale relacje czytałem z zapartym tchem. Między innymi one skłoniły mnie to kupna Afryczki.
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół :( |
Kiedy w zeszłym roku, we wspólnej drodze powrotnej do domu zginął mój kolega, w pierwszym odruchu zadzwoniłam do Iziego...
Do kogo mam teraz zadzwonić?! Nie mogę sobie przypomnieć ani jednego z wielu mądrych słów, które wtedy od niego usłyszałam - słów , które pozwoliły mi wsiąść na motocykl i bezpiecznie wrócić... Myślałam, że zapamiętam je do końca życia - dziś pustka ... Wierzę, że wrócą do mnie, kiedy pogodzę się z tym, że Izi jest w podróży dłuższej niż "na pół roku" - bo jak sam mówił "wiesz, na dłużej niż na pół roku nie wyjadę bo boje się, ze wtedy nie umiał bym już wrócić" - tym razem nie On zdecydował... Poznałam Iziego jako nietuzinkowego i niepokornego entuzjastę życia. Ogromnie będzie mi brakować jego promiennego uśmiechu, szczerego serca i zawsze przyjacielsko wyciągniętej dłoni... To bardzo trudne rozstanie ... Dla Krysi, Sambora i wszystkich których kochał proszę o wsparcie wszystkie ludzkie i nadludzkie siły. |
"...Nie potrzeba już gwiazd - zgaście wszystkie - do końca;
Zdejmijcie z nieba Księżyc i rozmontujcie słońce; Wylejcie wodę z morza, odbierzcie drzewom cień. Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się..." Nie znałem Iziego osobiście ale wiem, że był wielkim człowiekiem, a każdy następny post jest tego dowodem... ...i wyciska kolejne łzy... Najszczersze wyrazy współczucia składam na ręce Jego najbliższych. Szerokości, Izi, w tej ostatniej podróży... |
Wyrazy wspólczucia :([i]
|
Kondolencje dla rodziny i wyrazy współczucia dla znajomych Iziego.
|
nie będę udawać, że rozumiem, co teraz czujecie..
czasem zdarzają się rzeczy tak tragiczne, że żadne słowa nie przynoszą pocieszenia.. wszystkim, którzy tak Iziego kochali, współczuję z całego serca.. jeśli Was inspirował - wciąż żyje w Was.. |
Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych[*]
|
Wyrazy współczucia dla najbliższych Iziego.
Choć znałem Go tylko z opisów niesamowitych wypraw to czuję się jakbym stracił przyjaciela. Spoczywaj w pokoju[*] |
Nie widziałem Go nigdy na oczy. Ale dziś nie wiem co ze sobą zrobić.
Cytat:
|
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.[*]
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |