![]() |
W terenie..? Posadź kogoś na nim i zobacz co wystaje za silnikiem i urwie się na większym kamieniu
|
To może mi podpowiesz? Jaki jest prześwit w porównaniu do BMW?
Jak tak będziecie wszyscy narzekać to znowu kupię LC8 :D |
Cytat:
:D |
O ile się nie mylę to w Tigerze kolektory wydechowe idą pod silnikiem, więc na upalanie po krzokach to się niespecjalnie nadaje, urwać łatwo.
|
O ile wiem, to do terenu zakłada się osłonę. Więc nie ważne co jest nad nią tylko jaki jest prześwit. No i do upalania to mam inny motocykl który też robi się za ciężki :)
|
Cytat:
|
Po głowie to mi chodzi exc 350 - wszak ze mnie prawie emeryt.
No i do tego coś do turystyki. |
Twoja głowa dobrze Ci radzi , weź Pan EXC 350 i będziesz zadowolony , czasem watro posłuchać głosu z wewnątrz niż pytać innych o drogę . A ja Ci powiem że po kilku jazdach na WR-ce , wiem co chcę , może już we wrześniu . Kupuj sprzęta i oramy Tunezję , mam już koncept na bezalkoholowego sylwestra w El Borma . Co do wieku emerytalnego , to dopiero wtedy zaczyna się jazda , za młodu człowiek nie potrafił docenić jak nic nie bolało :haha2:.
Ps. Pojeździłem w week fajerblejdem i od razu poczułem się o dwie dychy młodszy . |
Tunezję to chyba jeszcze pooram na 690. Zresztą jeszcze pogadamy. Nie sztuką kupić, sztuką mieć gdzie pojeździć.
|
We wszystkich porównaniach, które widziałem, piszą, że BMW lepsze w terenie niż Triumph.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |