![]() |
Czyli jaka konkluzja w tym temacie ? Moja Afri 'nisko siedzi'. Wiem, że to koniec amorka sie zbliża ....
Kto najlepiej go zregeneruje ? Czy moze jednak nowa spreżyna mnie czeka albo inny amor ? |
Amor w AT jest regenerowalny, po latach bojów mam firmę która mi(dla Was) to dobrze robi, wymiania sprężyny nie jest konieczna. Regeneracja to 350zł z dwuletnią gwarancją. Temat WP na tył dalej mam niedokończony, ale bede pisał co i jak jak skończe na wiosne.
|
Cytat:
|
Rambo, budujesz napięcie? :), dawaj namiara na tę firmę :drif:
|
Adres do mnie, przechodzi to przez tszodo sklep i rambo monter garaż
|
Cytat:
|
Wsio jasne, zgłoszę się :)
|
Cytat:
Wiedziałem, że coś z twoją afrykańską d..ą było nie tak:D. Czy już wtedy jak na nią patrzyłem:haha2: było źle ?? |
Cytat:
|
SZYDERCY :haha2:
no tak, niektórzy to zamiast patrzeć na drogę to się za dupami oglądają :D Coś faktycznie mam niehalo bo przy szybkiej jeździe po paryjach lata mi dupsko jak na rodeo. Jakby nie było tłumienia. Najgorsze że w ubiegłą zimę już wymieniałem amora na drugi (używany) bo tamten się posikał Na obecnym nie widać oleju więc nie wiem już o co chodzi, może ja za lekki jestem :) Tak czy owak chyba podrzucę tego zaszczanego do Ramboszczaka i niech czaruje |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |