![]() |
Mieszkasz w Łodygowicach? tu możesz śledzić wątek http://priv.socjum.pl/forum/temat/327/40#odp3385
|
Dzięki - będę śledzić :-)
A mieszkam za Wilkowicami [patrząc się z Rogacza ;) |
Pięknie :Thumbs_Up:. Gdyby zlot odbył się w okolicy 8 maja to w końcu udałoby mi się przyjechać :D. Tradycją już jest że zloty Dominów odbywają się w terminie moich wakacji :mur:
|
Dżolka,specjalnie dla Ciebie przełożyliśmy na 13-15 V:lol8: Wiesz 13 maja to piątek,będzie fajnie :)
|
Witaj Managa,
widze ze jestes z Kraka :):) wiec : Serdecznie zapraszam na co piatkowe spotkania w Polibudzie na ul.Warszawskiej. Zawsze tam ktos jest a i ludziska jezdza przeroznymi motongami ( ostatnio dominuja tam '21)a zima średnio co 2 tyg. odbywaja sie motonighty. Natomiast w sezonie zapraszam na jakas przejazdzkę po okolicznych polach i lakach. Dosc fajny jest odcinek ze skawiny do tynca :) Pozdrawiam Cleo |
Witam wszystkie Panie. Tu żona felka. Nie jeżdżę na moto, kiedyś jeździłam jako pasażerka, co miło wspominam. Aktualnie muszę sie zadowolić czytaniem o podróżach innych. Ale mam nadzieję, że kiedyś się to zmnieni.:)
Pozdrawiam serdecznie Renata |
Dzięki za powitanie :-) Szczególnie mi miło, że czytanie Twoich postów jest dużą przyjemnością. Słychać fajną, rozsądną kobietę. A uwaga nt. ADHD felka ubawiła mnie serdecznie :)
|
Witam Wszystkie Panie:) Fajnie kiedy kogoś się poznaje najperw w realu, a potem w wirtualnym świecie. Mam nadzieję, że ze wszystkimi będzie okazja spotkać się niebawem.
|
Cytat:
Oleńko, przybywam w piątek. Uściski i pozdrowienia dla kurującego się Jurka! |
Dzięki. Jurek wyzdrowiał. Cwaniak mi wszystko przekazał, ale walczę. Mam nadzieję, że w weekend uda się spotkać :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |