![]() |
Sprawdzimy ;)
|
Chcę kupić ortezy ale nie wiem które są najlepsze (najbezpieczniejsze i najbardziej wygodne). Czy asteriski, może POD k300 lub k700. Lub Leatt c-frame. Jeśli macie doświadczenie proszę poradźcie Czarnuchowi po skręceniu kolana... ;)
|
W temacie Acerbis X-Strong
puki co widze same superlatywy, siedza bardzo stabilnie na nodze, zawiasy pracują w bardzo dobrym zakresie, nic się nie przesuwa, po chwili w ogóle zapomina się, że coś mamy na kolanach. Bardzo lekkie. Kilka gleb za mną, nogi całe :) |
tylko czy to jest orteza?
|
Raczej nie, to takie pszczółki z szerszymi paskami.
Stachu, poczytaj początek. Z tego co pamiętam najlepiej wypadały w ocenach EVSy z wyższej półki. |
Czytałem. Z tym że z prawdziwych ortez porównanie dotyczy dwóch modeli w 2011 roku. Minęły trzy lata i na rynku pojawiło się kilka nowych modeli. Np Błażusiak reklamuje pod k700 a wiadomo że dobra reklama dźwignią handlu. Czy nadal asteriski biją wszystko inne?
|
ale Ty jak Błażusiak nie latasz więc po co Ci takie?
|
Po to żeby chroniły mnie jak Błażusiaka :D
|
Ja dwa czy trzy sezony przelatałem w EVS RS8 i moge polecić. Kilka poważnych gleb było i zawsze wychodziłem bez szwanku, nie przesuwają się nie uwierają nic złego się z nimi nie dzieje.
Nie polecam za to EVS pastrana , to sprzęt dla przedszkolaków zrobiony z plasteliny |
jedyne warte uwagi to evs web
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |