![]() |
Poczekaj jeszcze pare lat i kryzys może być z powodu boczków ;) bynajmniej nie trampkowych :)
Oczywiście nie zycze |
Czytajac o takich problematorach, czlowiek uswiadamia sobie głęboką mądrość tkwiącą w powiedzeniu o niewozenu ze sobą drzewa do lasu... ;)
Ale i tak fajnie sie czyta.:) Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
No to się zacznie a tak było fajnie :)
M |
Jeszcze jedno mi się nasunęło. To o stole i nożycach. ;) :)
No i w razie odłączenia od grupy, pasowało by jeszcze to o ulzeniu koniom i wozie. :) :) :) Dworuję sobie troszeczkę- wybacz. :) :* No i czekam niecierpliwie na relacji ciągu dalszego nastapienie.:) Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Jeśli już o przysłowiach to jest tez takie o srebrze i złocie ;)
|
Słaba wstawka "Beemiarza".
Zaczekaj. Przeszliście tą rzeczkę którą przepycił Sneer w swojej relacji w Base Camp Pik Lenina, czy poszliście z prawa tą łąką do oporu? |
Cytat:
Przejeżdżaliśmy przez rzekę :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
sporo tych różnych perypetii na tym wyjeździe. No ale czym była by wyprawa bez przeszkód. Dobrze żeś się zmobilizowała do pisania. Czyta się.
edit: my nie daliśmy rady przejechać :( |
Te same dzieciaki pytały mnie o czekoladę.
Tak, to piękne miejsce i bardzo sobie i wam zazdroszczę, że tam bylismy :) u mnie pogoda była so-so jak wjeżdżałem, potem koszmarnie zimna noc, ale nazajutrz mialem bonus: patelnia i powietrze czyste aż w zębach zgrzytalo. Czyta się. Szczególnie osobiste wątki :) Sent from my G8441 using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |