![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Odbyłem pierwsze testy, bez db killera jak się mocno nie odwija jest zaskakująco cicho, jadąć na równym gazie nie jest głośniej niż na ori, ale jak się odkręci to:dizzy: Nie pałowałęm strasznie bo jeżdziłem w nocy i nie chciałem ludzi budzić, ale na 6 można jechać teraz 60 i moto nie prycha i nie szarpie. Więcej testów wkrótce. Ori tłumik z katalizatorem 7,1kg akrap z decatem 2,7kg:D W tygodniu montuje nowe filtry powietrza TwinAir i PC. |
|
2 Załącznik(ów)
Załącznik 88397
Załącznik 88398 Skróciłem akrapa o 5cm, dorobiłem dbkillera, to wręcz niesamowite jak kształt dbkillera wpływa na dźwięk moto, przerobiłem 4 opcje. Bez dbkillera moto na równym gazie było ciche ale przy odwijaniu nie do zniesienia, teraz jest porównywalne z ori głośnościowo tylko bardziej 'chrypiące', nawet moja baba nie narzekała na głośność więc jest naprawdę ok. Po wywaleniu Kata zmieniła się charakterystyka. Moc przesunęła się niżej i mocno wyrywa od 4tyś. W końcu mogę dzwigać na koło z 2. bez większych problemów+ mogę na 6. schodzić poniżej 3tyś. i silnik nie dusi się. Reakcja na gaz też stała się bardziej agresywna. Jeszcze nie montowałem Powercommandera bo na rapid easy chodzi ładnie i gładko. Do tego -5kg cieszy:D |
foty nie robią.. :D
Cytat:
|
Inni widzą? dziwne bo na serwera wrzuciłem...
|
Ja widzę.
Lepiej wrzuć dźwięk jak gada... |
ok.. przeglądarka mi wycięła.. jest ok..
|
Ile może ważyć Remus do Afryki? Wersja zwykła nie carbon.
|
ok 3kg
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |