![]() |
Jaki juz napisalem Tobie na PM. Jestem pod wrazeniem i zapisuje sie na liste!!!
Pozdrowienia! |
Kilka kolejnych spostrzeżeń:
Siedzę wyżej przez co motocykl wydaje mi się mniejszy, środek ciężkości chyba poszedł w górę bo w zakrętach fajnie się zachowuje (sama się składa, wtedy trzeba było użyć trochę siły), jest jakaś taka poręcznięjsza. Między samochodami super, siedzi się jeszcze wyżej i widać wszystko ponad dachami. Na oryginale jadąc z Magdą, często podczas przyhamowania dostawałem strzała jej kaskiem w tył mojego, obecnie występuje to dużo rzadziej i teraz dostaję jej szczęką, między łopatki co mi zupełnie nie przeszkadza. Przy mojej owiewce poprzednio dostawałem strumieniem w czoło, obecnie dostaję centralnie w japę. Przez to że kanapa jest wyżej + podniesiony tył na amorku, podpierając się mam teraz wyprostowane nogi w kolanach, na asfalcie jest fajnie ale obstawiam że w terenie może to być przeszkoda, może po prostu kiedyś nie starczyć nogi przy jakiejś podpórce. Zadowolenie z zakupu rośnie z każdym przebytym kilometrem |
W związku z tym że wątek odnośnie testu kanapy rozrósł się i teraz nie bezpośrednio dotyczy tematu proszę swoje opinie pisać tutaj
A jeżeli to możliwe to proszę moderatora o przeniesienie części postów do mojego tematu w PiD. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |