![]() |
Chłopaki no to jademy !!! :Thumbs_Up:
|
To super wiadomości !!! Dzięki Mirmil, Puszek i wszyscy którzy są zaangażowani w organizację bo impreza jest - bomba :)
Jestem raczej z nowych i młodszych forumowiczów i formuła integracji jest świetna, jazda całymi dniami z super ludźmi w mega terenie, a wieczorem dluugie rozmowy przy ... Ognisku :) tylko czekać na następne. |
Jestem za
|
No właśnie, właśnie - szukam tematu, a tu cisza. Mam nadzieję, że w tym roku też wypali (może w końcu uda mi się pojechać), mówią że do trzech razy, u mnie to już 4x ale mocno wierzę w końcu się uda! Czerwiec to idealny czas.
|
Jestem za i bardzo chcę jechać . Tylko jeśli to możliwe to proszę nie w weekend po 7-8 czerwca bo mam kurs usg w Gdańsku i muszę być. Sam pan profesor Graf z Austrii przyjeżdża :)
Może jakaś ankieta co do terminu Integracji ? |
|
Cytat:
|
Siema :haha2:
|
Foty z integracji z 2016 roku
https://photos.app.goo.gl/qxXLsjrrjU9vL8NN2 |
Cytat:
|
Fajne zdjęcia
|
Ty sobie nie rób z tego heheszek sluza! Ciesz się, że odratowali człowieka, wyrwali z objęć śmierci!
Jak nic dwa lata w śpiączce przeleżał, że po takim czasie fotki wrzucił... to istny integracyjny cud :D |
Łączka prawdy. Wtedy (2916) to był luksus. Teraz (jesienią 2017) była wyrypana cała na maksa przez terenówki, czy inne 4-kółki ciężkie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |