![]() |
Cytat:
A zeby sie po wsi nie szukać to może podaj wpółrzedne miejsca do którego mamy dojechać? |
Ostatnio to chyba gdzieś Tutaj byliśmy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Widziałeś chłopaków jak tyczyli traski z tego co mi Maćkowi mówił Maciek:dizzy: :D który woził Łukasza a to wszystkopo to aby pojawić się na kolejnej edycji Szuter Party. |
Cytat:
A tak poważnie - doceniam to co robisz, naprawdę:Thumbs_Up: Po prostu jak się parę razy coś takiego zorganizuje to wie się takie "to i owo" :) No a to dobrze wróży następnej edycji Szuter Party:at: |
Cytat:
Poprostu chciałem to robię, a ludziska są sympatyczni, zorganizowani i zdyscyplinowani, sami zgłaszają ochotę pomocy w organizacji nawt z poza rejonu. Założeniem imprezy w bieszczadach zawsze jest Owsiakowe "róbta co chceta" byle nie karalne. Znasz klimat Bieszczad bo mieszkasz tam i sama wiesz, czy głodny czy syty w deszczu czy słońcu zawsze jest gdzie szpyrtać błoto i co zobaczyć. Idzie dwóch amerykańców po stepie kozackim widzą jak miejscowi niosą niedźwiedzia chcąc zabłysnąć pytają -gryzli ? Miejscowi szorstko odpowiadają -nie strielali :D |
Cytat:
Wiesz co to jest białe w czerwone paski? Pupa zbita za opowiadanie starych kawałów:rolleyes: :smoking: |
Cytat:
Bo jak policzyłem, to miejsc jest 66, a na liście zapisane są 62-e osoby, czyli cztery są wolne? Jeżeli tak, to bym się dopisał z kolegą: 63. Tuhajbej 64.Dario |
1.BLOB
2.Gucio 3.Wolly Ł 4.Yasiu Ł 5.Yasiowa Benia Ł 6.Puntek Ł 7.Puntek Osoba Ł 8.Gajron 9.Wojtek77 Ł 10.Felkowski Ł 11.Mirelka Ł 12.Sobol Ł 13.Gawron 14.Szczur Aswaltów 15.Wojtekm72 16.Borunin 17.Rysiek z Krosna 18.Lapa 19.Lepi Ł 20.Lepi Osoba Ł 21.Maniok 22.Roberto 23.Jaro-Ino 24.Jaro-Ino Osoba 25.Zibiano Ł 26.Calgon Ł 27.Calgon Osoba Ł 28.Adagiio Ł 29.Kędzior 30.Motormaniak 31.Ropuch 32.Dario 33.Tomek 34.Puszek Ł 35.Puszek Osoba Ł 36.Czosnek 37.Mhv Ł 38.Waldek Ł 39.Raf 40.Hubal 41.Tata Ł 42.Mirek 43.Mucha +44.Laska Ł 45.Cheniek Ł 46.Zbyszek Africa Ł 47.Roomyanek Ł 48.Marp 49.Kiub 50.Kiub Dona 51.Lena Ł 52.Mysza 53.Mysza Rudolf 54.Jarek 55.Jarek Osoba 56.Baloo123 57.Tuhajbej 58.Artur Wierzbicki 59.Motomysza 60.Yonec 61.Yonec Osoba 62.Matjas :) Miało być dla Wigilijnego gościa. Teraz widać, że bardzo chcecie przyjechać i wszelkich szukacie dojść, cieszy to moje skromne lekko mętne oczy po wczorajszym grilowaniu. |
Będę sam....miejsce 32 się zwolniło :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |