![]() |
Cytat:
|
[quote=ramires;73071]Podobny patent miał Hans w swojej AT. Działa to dobrze i jest czytelne.
Teraz ma już perfekcyjne wskazania na Acewell ... :) Co do Voltomierzy, prawdę powiedziawszy, podoba mi się ten patent z pomiarem z gniazdka zapalniczki - co jakiś czas można sobie kontrolować i jednocześnie jak nie potrzeba to się go chowa gdzieś. mam gniazdo zapalniczki ale służy ona do gps-a i ładowania tel a woltomierz jest na stałe (prawie :)) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Czy ja wiem, zależy jak bardzo to chcesz...
|
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
są jeszcze amperomierze , cisnienie oleju itd jak komuś potrzeba moge zakupić ale wysle dopiero w grudniu pozdr o taki :Załącznik 7076 |
4 Załącznik(ów)
Kolejne przerobione tripy.
Tym razem diody w oprawkach i nowa naklejka. Fotki kiepskie bo telefonem i przy słabym świetle. Manual będzie, ale jak to mówi mój Junior -"Tato to za chwilę".. Załącznik 7122 Załącznik 7123 Załącznik 7124 |
Super robota :)
Mam takie małe pytanko techniczne, skąd pobierasz napięciem (z tripa)? Ja robiłem małe dochodzenie i niestety wyszło mi, że to co jest w instalacji to straszna sieczka z mnóstwem szpilek i to co gorsza w obu kierunkach. Będę chciał zobaczyć to na oscyloskopie (narazie to podejrzenia), ale to jeszcze chwila. W każdym razie nie dziwie się że zdarzają się spalone ładowarki i GPSy. W związku z tym zacząłem się zastanawiać jak to jest że tripy działają w miarę stabilnie. Widziałeś tam jakąś dodatkową stabilizację ? /zastanawiam sie nad dodaniem czegoś za regulatorem/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |