![]() |
Powiem tak: miałem okazję kupić E 07 za 130zł-całkowicie nowa, to kupiłem. Jak będzie jeździła, zobaczymy. Jak się okaże do niczego to nie będę płakał, co najwyżej wyrobię sobie jakieś zdanie na jej temat i spróbuję innej.
|
Mam pytanie chce kupic mitasa 09 na tyl i nie wiem 140 czy 130 ,chodzi o szerokosc
|
Ja dodam , od miesiąca na tyle mam E-08 i podobnie jak ramires - nigdy więcej ! Szukam innej , coś z większą kostką.
A jak ktoś lubi w teren pojechać, a ja lubię , to E-08 tym bardziej nie zakładać na moto. |
Cytat:
|
a po co,zakładać 07 lub 08 przecież jest 09-dobra tania i skuteczna ,kol.dabal ma rację. przy wadze Afryni-szersza jest lepsza
|
140 pakuj i się nie zastanawiaj.
|
Ramires a jest u ciebie C-02 140/ /17
|
Co do mitasa E-09
Miałem anaki i kiepsko sie na nich glebowało... Wpadlem na pomysł zakupu drugiego kompletu kół i załozenia kostki..E-09 własnie...Od tego czasu anaki ze starymi kółkami leza w garazu a Afri pomyka na kostkach i ani mysle wracac do anaków..No moze jak daleko gdzies po szosach bede chciał poleciec... Kosta jest dobra na wszystko...Oczywiście nie nadaje sie do robienia marcowych fotek do kalendarza, ale chyba do takiej jazdy znajdzie sie kilka lepszych motorków...E-09 jest OK:Thumbs_Up: |
Cytat:
jak trzeba więcej to ściągnę :D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |