![]() |
|
mi się tak cały czas wydaje ;)
|
Cytat:
|
http://allegro.pl/mgf-cbr954-cbr-954...089535731.html
ciekawe czy by podeszły....zawsze to oryginał hądy |
Wsadziłbyś oryginalne używki od wtryskowej cebry zamiast nowych, dedykowanych z Larssona? :dizzy:
|
Larsson przecież nie ma króćców w ofercie. Są tylko zamienniki tourmax. A ja wiem czy wielka różnica jest gaźnik/wtrysk? Pełen przelot niby jest.
|
Cytat:
Co innego podwójny gaźnik mocowany do Vki a co innego 4ro gardzielowe przepustnice montowane do rzędowej 4ki. To ma być szczelne. Do tego te od cebry mają 10lat, więc tyle co w najnowszych afrach. Jest sens? Króćce z Larsą kosztują 58zł... |
przeglądałem larssona i nie ma w ofercie króćców do RD07. Może kiedyś miał ale teraz nie mogę się doszukać. Pewnie sugerujesz się swoją RD04 a te pewnie mają. No wiek wiekiem faktycznie to lipa. Byłem ciekaw jakie graty można do Afry podpasywać z innym motorów tej marki i tak sobie doszukuję ;)
|
Do 07 pasuja podobno te z larsona do 04
|
Aciu, coś się gubisz widzę. Miałem Ci podesłać link do tematu o króćcach, ale sam się tam udzielałeś...
Cytat:
Cytat:
|
Oj poprostu szukam sobie zamienników z innych motocykli, niepotrzebne mi są ale szukam tak dla wiedzy.
Nie gubię się tylko chodzi mi o to że każdy do RD07 zakłada króćce od RD04 bo ciut ciaśniejsze ale też pasują....i larsson właśnie takie ma w ofercie,są to tourmax, bo jako tako nie ma króćców do RD07. Każdy stosuje ten zamiennik. Szukam sobie co tu wsadzic do AT z innych moto...doszukałem się np.że zaciski AT i CB przód to jest to samo...i są wiele tańsze w sensie całości. Instalacja/wtyczki to nawet z jakiejś Hondy 50ccm pasuje a od 125ccm to już wogóle :) Ze stacyjką to narazie się nie doszukałem...ale AT jest rzadkim motocyklem, cena części też nie mała, a dużo można podmienić np.z CB...co do rzadkości nie należy :) a wtedy cena też okazyjna ;) Dlatego wrzuciłem te króćce od cebry...byłem ciekaw czy podejdą, już wiem że niet ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |
|